fbpx

Otroški električni avtomobil Mercedes Benz Actros Truck Bel

Otroški tovornjak Mercedes Benz Actros
Sanje o lasti svojega tovornjaka zdaj tudi za malčka!
Voziti tovornjak kot veliki? Z otroškim električnim avtomobilom Mercedes Benz Actros se ta želja uresničila! Z izvirnim iz Mercedes Benza se mladi vozniki tovornjakov oddajo na veliko turnejo. Zvesto poučitev otroškega tovornjaka omogoča potomce, da posnemajo svoje vzore in doživijo razburljivo vožnjo. Štirje motorji s skupno 180 vatami dajejo otroškemu električnemu avtomobilu z licenco Mercedes veliko vlečnega vozila in ga pripeljejo do hitrosti tri do šest kilometrov na uro. Za pristno izkušnjo vožnje se na začetku sliši bogat zvok motorja. Integriran varnostni pas, avtomatsko zaviranje in daljinski upravljalnik zagotavljajo, da so otroci od treh do sedmih let varni na cesti z električnim tovornjakom.

Licencirano Mercedes Benz električni avto z zvokom motorja & rog
Veliki tovornjaki ne očarajo le odraslih voznikov, ampak tudi potomce pogosto magično privlačijo vsiljiva vozila. Z električnim avtomobilom Mercedes Benz Actros za otroke se je tudi najmlajši odšel na pustolovske izlete. Otroški avto je licenciran in po vzoru do zadnjega detajla. Ne le vizualno, da otroški tovornjak naredi vtis, lahko ga tudi slišimo. Na začetku naredi avtentičen zvok motorja in pritisnite na rogu, ko hitro zahoče za vogali.

Zabavni paket & večnamenski
volan v otroškem avtomobilu S KARTICO SD, USB, MP3, AUX nikoli ne izgubi zabave
Na krovu otroškega tovornjaka se misli tudi na zabavo. Različne izhodne naprave se lahko povežejo prek USB ali AUX kabla. Poleg tega ima mercedesov otroški avto režo za SD kartice. Med vožnjo lahko vaš otrok predvaja MP3-je in uživa v svojih najljubših skladbah ali vznemirljivem radijskem predvajanju. Predvajanje in glasnost lahko enostavno upravljate na volanu.

Premagajte vse ovire!
Z 4-kratnim pogonom na vsa kolesa v otroškem avtomobilu Mercedes
Pravi tovornjak se lahko sooci z vsako oviro. Otroški električni avtomobil Mercedes Benz Actros ni izjema. Otroški tovornjak s svojim 4-kratnim pogonom na vsa kolesa premaguje tudi kamenje in neeenčnost na pločniku. Tudi na grobih pobočjih mali vozniki udobno sedijo na usnjenem sedežu in lahko brezskrbno uživajo v vožnji.

LED žarometi,
varnostni pas & avtomatske zavore Varnostne lastnosti velikega zdaj tudi v majhnem obsegu!
Varnost vašega otroka je pomembna za nas. Če so mladi vozniki tovornjakov na cesti z našim električnim vozilom za otroke, se lahko zanašate na kakovostne varnostne funkcije, saj so znani tudi iz velikega Mercedes Benz Actrosa. Svetli LED žarometi zagotavljajo, da je vaš otrok vedno dobro viden. Zaradi samodejnega zaviranja se vozilo ustavi takoj, ko otrok stopi iz pospeševalnika. Seveda je varnostni pas vključen tudi kot standard. Vendar pa pustite, da vaš otrok vozi pod nadzorom odraslega!

Vrata in prtljažnik, da se odprejo
brez tveganja za tripanje, pojdite v otroški tovornjak in odidite!
Pravi užitek v vožnji je zagotovljen še pred začetkom potovanja. Vrata in prtljažnik otroškega avtomobila Mercedes-Benz lahko enostavno odprete. To omogoča otrokom, da pridejo v tovornjak brez tveganja za tripanje in se udobno na velikem usnjenem sedežu. Zaženi motor in pojdiva na turnejo!

Mehka zagonska funkcija
Nežen zagon, ne da bi bil vaš otrok prestrašen
Štirje motorji opremijo električni otroški avto z veliko moči. Mercedes Benz Actros ima funkcijo mehkega zagona, tako da se vaš otrok ob zagonu ne bo prestrašil. Vznemirljiva vožnja v teren se začne zelo nežno. Na cesti lahko električni otroški avtomobil potuje do 6 km/h – eno do eno uro in pol.

EVA trdne gume
nizkega hrupa in damping aktivno na cesti
EVA trdne gume gume niso le izjemno tihe, ponujajo tudi odlične damping lastnosti. Zaradi svoje suhe kože na notranji in trdi zunanji koži na zunanji strani, so tudi toplotno odporni in na mrazu komaj elastični. Njihove vozne lastnosti se dokazujejo na pločniku, na dvorišču, na vrtu in na gozdni poti.

Otroški električni avto z daljinskim
upravljalnikom Odrasli so pomislili tudi na
Bi radi vašega otroka podprli na prvih potovanjih z otroškim avtomobilom Mercedes? Nato vzemite priložen daljinski upravljalnik s funkcijo 2,4 GHz in First za roko. Nadzorujte samodejno zavoro ali hitrost in dajte otroku več varnosti! Če želi vaš otrok ven in raje peš, lahko z daljinskim upravljalnikom enostavno upravljate tudi električni otroški avto.

Novi Mercedes Benz Truck
Priljubljeni Actros zdaj tudi kot otroški električni avtomobil!
Mercedes Actros ponuja revolucionarne novosti za prevoz na dolge razdalje. Združuje tudi veliko obliko in tehnologijo kot licenciran električni otroški avto! Če želite kupiti otroški avto, ki združuje avtentični užitek v vožnji in zanesljive varnostne lastnosti, vam otroški tovornjak ponuja pravšnje pogoje. Naša akcijska kolesa električni avtomobili so tako chic kot veliki in pustite, da vaš potomec doživi fascinacija vožnje tovornjaka.

Otroški avto z idealno velikostjo za vašega otroka?
Z višino 120 cm se naš testni voznik v otroškem avtomobilu počuti zelo udobno in varno
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 122 cm, širino 55 cm in višino 102 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 7 let starih otrok

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 31 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: USB, AUX, SD kartica, FM radio, zvok motorja ob zagonu
Dimenzije škatle (D X Š X V): 129,0 x 60,0 x 52,5 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 4 motorji 12V 45W (skupaj 180W)
Vrsta vozila: delovna vozila
Vrata: Vrata in prtljažnik, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 26 kg
Druge funkcije: mehak zagon, LCD zaslon
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 2 x 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi
Vzmetenje: sprednje in zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 122,0 x 55,0 x 102,0 cm
Največja obremenitev: 40 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!