fbpx

Otroški električni avtomobil Mercedes Benz X-Class 470, štirikolesni pogon z dovoljenjem za 2 osebi

Električni avtomobil Mercedes Benz razreda X s štirikolesnim pogonom
Z otroškim električnim avtomobilom Mercedes Benz X-Class 470 lahko otroci med 3. in 7. letom osvojijo ulico enako elegantno kot odrasli. Otroško električno vozilo z licenco je podrobno oblikovano po izvirniku. 3 x naprej + 1 x nazaj, pogon na vsa kolesa in 4 motorji, vsak z 12V 45 vati, zagotavljajo živahno vožnjo pri hitrosti od 3 do 6 km / h!

Mercedes Benz razreda X
Mercedes Benz razreda X zagotavlja tudi udobno in elegantno izkušnjo vožnje v mini različici. Otroški električni avtomobil Mercedes Benz X-Class 470 je opremljen z mehkim zagonom, vzmetenjem in samodejnim zaviranjem, tako da ima lahko tudi najmlajši nosilec volana občutek dosežka. Zaradi tega je vožnja vetrič že od samega začetka!
Medijska plošča na dotik
Kabina v Mercedesovem otroškem električnem avtomobilu je opremljena z vsemi funkcijami, ki bi si jih voznik lahko želel. Poleg modro osvetljenih zaslonov je predstavnostna plošča, ki jo je mogoče enostavno upravljati z dotikom. Filmske sekvence in zvočne datoteke lahko uporabljajo tudi najmanjši vozniki.
Zvočne funkcije
Za celovit zabavni program licencirani otroški električni avtomobil Mercedes ponuja povezave USB in SD, FM radio in vmesnik Bluetooth. Tako lahko vaš otrok posluša glasbo ali igra svoje najljubše zgodbe. Tako kot pri večjem modelu lahko tudi zvočne funkcije upravljate prek volana ali medijske plošče. Zajamčena zabava v vožnji v dobrem razpoloženju!
LED žarometi in LED zadnje luči
LED žarometi dodajo piko na i in otroški električni avtomobil Mercedes Benz X-Class 470 spremenijo v otroško električno vozilo v svojem razredu. Tudi odrasli bodo ljubosumni, ko se vaš otrok pripelje s tem posebnim avtomobilom za življenjski slog!
Nastavljiv volan
Otroci, stari od 3 do 7 let, hitro rastejo. Zato električni avto za otroke iz Mercedesa ponuja najboljše pogoje, da bo vaš otrok dolgoročno navdušen. Volan se lahko individualno prilagodi naslednji generaciji voznikov in z njimi raste. Otroški električni avtomobil Mercedes Benz razreda X – otroški električni avtomobil, ki razmišlja sam!
Zvok motorja, zvok pospeška, hupa
Ustrezen hrup v ozadju naredi vsako vozilo značilno. Tako je tudi z električnimi avtomobili za otroke. Otroški električni avto na štirikolesni pogon Mercedes smo opremili z zvokom motorja, zvokom pospeška in realističnim zvokom. Pristen užitek v vožnji je zagotovljen z otroškim električnim avtomobilom Mercedes Benz X-Class 470!
Varnostni pas
Ta izjemno podroben električni avtomobil za otroke v Mercedesovem dizajnu bo zagotovo povzročil razburjenje. Kot še posebej impresiven trik, 3-točkovni pasovi dopolnjujejo opremo. To tudi zagotavlja, da je vaš otrok ves čas varen na poti. S tem otroškim električnim avtomobilom kupite vrhunec med otroškimi vozili!
Prtljažna vrata se lahko odprejo
Naj gre za preoblačenje, hrano za daljša potovanja ali igrače – velikodušen prtljažnik ponuja dovolj prostora. Tudi tu je neodvisnost na prvem mestu in se prilega splošni izkušnji “otroškega električnega avtomobila Mercedes Benz X-razred 470”. Ta električni otroški avtomobil spodbuja samostojno delovanje, odgovornost in ustvarjalnost!
Usnjeni sedež
Razkošna oprema je del tega ekskluzivnega modela Mercedes. Električna različica otroškega avtomobila je opremljena tudi z dvema visokokakovostnima usnjenima sedežema. Udobje na celotni liniji je standardno pri Mercedes-Benzu razreda X 470. Z veseljem se udobno odpravite na naslednjo vožnjo!
Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne proti vročini in staranju, ponujajo dobre lastnosti dušenja, so tihe, lahke in elastične. Slika 1. Levo: Standardna guma iz trde plastike iz mehkega gumijastega obroča. Desna, blažilna aktivna pnevmatika iz gume EVA z nizkim hrupom.
Mercedes Benz X-razred štirikolesni pogon z ročajem
Električni avtomobil za otroke je mogoče enostavno prevažati z ročajem. Kljub obsežni opremi otroški električni avtomobil tehta le 29,5 kg. V samo nekaj preprostih korakih ga lahko potisnete tja, kamor želite. Otroški električni avtomobil Mercedes Benz X -Class 470 – bolj prilagodljiv kot kdaj koli prej!
Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Tudi najmlajši vozniki se z otroškim električnim avtomobilom Mercedes Benz X-Class 470 naučijo, kaj pomeni sedeti za volanom luksuznega avtomobila. Vrata, ki jih je mogoče odpreti, zagotavljajo dobro zaokroženo izkušnjo in hkrati spodbujajo neodvisnost otrok. Vstopite sami in se odpravite brez zunanje pomoči – odlična izkušnja za vsakega otroka!
Daljinski upravljalnik 2,4 Ghz s 3 stopnjami hitrosti
Popoln nadzor ves čas? Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku 2,4 Ghz s prvo funkcijo, seveda z otroškim električnim avtomobilom Mercedes Benz razreda X 470. Dostopajte tako do samodejnega zavornega sistema kot do hitrosti. Na ta način se izognete nepotrebnim tveganjem pri drznih manevrih pri vožnji – ali če je vaš otrok še neizkušen. Električni otroški avto znamke Mercedes – varnost na prvem mestu!
Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu se lahko Mercedes X razreda nemoteno zažene.

Na voljo v 3 barvah

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 35,5 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: USB, povezava SD, FM radio, Bluetooth
Dimenzije škatle (D X Š X V): 142,0 x 77,0 x 40,5 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 4 motorji 12V 45W (skupaj 180W)
Vrsta vozila: terenska vozila
Vrata: Vrata in prtljažna vrata se lahko odprejo
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 29,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj, medijska plošča na dotik
Varnost: 2 x varnostni pasovi, samodejna zavora
Baterija: 12 voltov 10 Ah
Led osvetlitev: LED žarometi in LED zadnje luči
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 138,0 x 74,0 x 65,0 cm
Največja obremenitev: 50 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!
Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih!
Ni primeren za uporabo v prometu!
Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!