fbpx

Otroški električni avtomobil Mercedes Benz Zetros

Veselje otroka, ko dobi svoj prvi avto, kot je otroški električni avto Mercedes Zetros za rojstni dan, božič ali preprosto zato, ker je bil dober, je običajno skoraj neskončno velik. Vaš otrok se bo zelo zabaval, ko bo sedel v kakovostni kokpit otroškega avtomobila Mercedes in dobil pristno volan, da preizkusi, kako se bo počutil kasneje na velikem modelu. Usnjeni sedež v električnem avtomobilu za otroke je prijeten, zvok roga je avtentičen, vrata se lahko praktično odprejo in kot vizualni vrhunec LED žarometi obsevajo pot in otrokom olajšajo pogled na električno vozilo. Dodatno varnost zagotavljata tudi varnostni pas in avtomatski zavorni sistem.

6 zvočni modul
Tako kot njegov veliki model ima tudi otroški električni avtomobil Mercedes Zetros prefinjen in enostaven za uporabo 6-smerni zvočni modul. Vaš otrok lahko med udobno okolju prijazno električno vožnjo uživa v glasbi ali zvočnih knjigah preko SD kartice, USB, MP3 ali FM radia, vključno z AUX.

Otroci Električni Avto Mercedes Zetros
Vizualno zasnovan na priljubljenem in zmogljivem mercedesovem tovornjaku je otroški električni avtomobil Mercedes Benz Zetros prav tako pravi paša za oči v otroški sobi, na vašem vrtu ali dvorišču, seveda pa tudi na cesti, ki jo nadzirate. Vsi otroci si to želijo, vsi starši se bodo vprašali, kje lahko dobiš ta edinstven otroški električni avto. S časom polnjenja 8 – 10 ur je čas vožnje med 1-1,5 ure.

Volan z zvokom in rogom
Mercedes Benz Zetros kot električni avtomobil za otroke se pospeši na okoli 3 – 6 km/h z močjo dveh 24 V motorjev. Kakovostni volan vam pomaga zagotoviti, da ima vaš potomček vse pod nadzorom v najboljšem položaju. S tem volanom lahko vaš otrok varno nadzoruje otroku prijazno električno vozilo, ki tehta 37,5 kilogramov. Z volanom lahko vaš otrok zasliša tudi avtentičen zvok roga.

LED žarometi za dobro vidljivost
Vaš otrok vozi v vrhunski luči, če se skupaj odločite za otroški električni avtomobil Mercedes Zetros. Vgrajeni v sprednji odbijač, LED žarometi dobro osvetlijo pot tudi v somraku ali celo temi, tako da je vidljivost zagotovljena. Vaš otrok vidi in je viden – zaradi lastne varnosti.

Usnjeni sedež in varnostni pas ter avtomatska zavora
Kakovostni usnjeni sedeži za 2 osebi otroškega električnega avtomobila Mercedes Zetros so opremljeni z varnostnimi pasovi kot standardno. Če so pravilno nanesene in zaprte, lahko potniki močno zavirajo tudi pri 3 do 6 km/h, ne da bi jih vrgli s svojih sedežev. Vaši otroci preko samodejne zavore pri zaviranju v električnem avtomobilu Mercedes za otroke.

Zvok in rog motorja
Kot pri velikih Zetrosih, tvoj potomec da ključ v ključavnico za vžig in na začetku zahaja avtentičen zvok motorja. Seveda so hupljanje hrupa pomembni varnostni ukrepi za varnost in zvočno zaznavanje otroškega avtomobila s strani drugih cestnih uporabnikov.

Vzmetenje zadka
Mirna lokacija na ulici, v otroški sobi, na hodniku ali na lastnem vrtu zagotavlja otroški električni avtomobil Mercedes Zetros, med drugim vzmetenje na zadostimi stranski strani. Še en zaščitni ukrep je mehek začetek. To tudi zagotavlja, da se pospešek ne zgodi preveč nenadno za vaše potomce, ko začnete.

Vrata za odpiranje
Seveda ne sme manjkati priročnosti v luksuznem električnem tovornjaku za otroke. To vsekakor vključuje enostaven in udoben vstop skozi enostavno odprta vrata otroškega električnega avtomobila Mercedes Zetros. Vaš otrok lahko enostavno pride v električno vozilo in se nato prav tako udobno usede na enega od dveh usnjenih sedežev. Tako kot vrata so tudi preostali deli električnega vozila za otroke certificirani po najnovejših merilih.

Pnevmatike EVA z nizkim hrupom
Pnevmatike EVA so odporne na toploto in staranje, ponujajo dobre damping lastnosti, so tihe, lahke in elastične. Videli boste, da je cestno gospodarstvo pomembno tudi za otroški električni avtomobil Mercedes Zetros. S trdnim gumijastimi gumami EVA vaš otrok ne bo več zdrsnil iz krivule v svojem električnem avtu.

Vključno z mehkim zagonom

Zaradi mehkega starta je otroški električni avtomobil Mercedes Zetros zagotovljen za nemoten zagon.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 40,4 kg
Menjalnik: 1 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, FM radio, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 138,0 x 77,0 x 44,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 24V 120W (skupaj 240W)
Vrsta vozila: terenska vozila
Največja teža uporabnika: 40 kg
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 37,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj, zvok motorja pri zagonu
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 24 voltov 5 AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj, preklopni
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 135,5 x 85,5 x 84,0 cm
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Mercedes
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!