fbpx

Otroški električni avtomobil Super Sport

Z očarnim otroškim električnim avtomobilom Super Sport je zagotovljena izjemna zabava. V idealni prilagoditvi potrebam otrok med 3. in 5. letom starosti najmlajši nosilci volana pričakujejo veliko odličnih lastnosti. Za zabavo skrbimo kot tudi za varnost vašega otroka. S tem otroškim električnim avtom kupite zelo poseben prosti čas!

FUNKCIJA USB, AUX, SD, MP3
Želite, da vaša najljubša glasba poje skupaj ali igra otroško radijsko igro? Bodisi preko SD kartice ali preko priključkov za USB, MP3, AUX – zabava je dobesedno otroška igra s tem otroškim električnim avtomobilom. Otroški električni avtomobil – holistično doživetje za vse otroke!

V celoti v vogue – športno otroško električno vozilo! Kot odrasli, lahko vaši otroci zdaj stopijo na pospeševalnik in vzletijo. Ker super šport je chic in podrobno. Otroški električni avtomobil Super Sport ponuja čisti užitek v vožnji do 1,5 ure!

Volan z zvokom za rog
Pritisneš na rog pravilno? Z otroškim električnim avtomobilom Super Sport skoraj zapeljivo. Ker s tem chic speedster samo želite izstopati. Volan temelji na izvirniku. Tako videz kot hrup objema spominjata na športnega speedsterja.

LED žarometi in LED repni žarometi
Pozor na podrobnosti, kamorkoli pogledate! LED žarometi in LED zadnji žarometi – hkrati varnostna funkcija in elegantna podrobnost zasnove. Ne glede na to, ali se podnevi na vrtu ali v bližajoči se mraku med sprehodom – vaši potomci so dobro vidni, ko se z otroškim električnim avtomobilom zavrti!

Varnostni pas, samodejna zavora
Zahvaljujoč 2 motorjema s skupno izhodno močjo 50 vatov, mali Speedster prinaša 3-6 km/h na merilnik hitrosti. Idealna za najmlajše, da se približajo motornim vozilom. Športni enoseden je na voljo s številnimi detajli, ki služijo predvsem enemu namenu: zaščiti vašega otroka. Med drugim varnostni pas in samodejno zaviranje zagotavljata varno vožnjo. Otroški električni avto Super Sport – popolnoma varen!

Zvok motorja, pospešek, rog
Avtentičen užitek v vožnji? Z otroškim električnim avtomobilom v elegantno sodobnem programu oblikovanja VW! Ne samo, da videz temelji na izvirniku. Po zaslugi zvočnega modula je zagotovljen tudi bogat motor in pospešek zvoka. Kdor pritisne na rog malega speedsterja, bo presenečen: Tako kot veliki vzornik!

Prednji vzmetenje
Pripnjena za volanom, vključena naprej ali vzvratno prestavo in odidite! Vzmetenje na sprednji strani zagotavlja udobje in varnost hkrati. Neenakomerni razlogi so kompenzirani, v kombinaciji z gumami z mehkim gumijastim obročem, otroški električni avto Super Sport varno leži na pobočjih.

Vrata za odpiranje
Majhna podrobnost, ki ima vse: Vrata se lahko odprejo! Ključna značilnost za male voznike. Ker vlam in ven postane preprosta stvar. Tako se lahko otroci brez pomoči enostavno približajo pustolovski avtu in ga sami odkrijejo. Ta električni avto za otroke pomembno prispeva k samozaposlitvi! Prtljažnik je mogoče odpreti tudi.

Usnjen sedež
Za dostojno udobje na vsakem jauntu je električni otroški avto Super Sport opremljen s sedežem s posnemajočim usnjenim premazom. Pas vedno trdno drži vašega otroka na sedežu, tudi če postane neusmiljene.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite imeti popoln nadzor, ko vaš otrok začne z otroškim električnim avtomobilom? Ne skrbi, imaš jih! Kadarkoli dobiš daljinski upravljalnik, ki omogoča dostop do hitrosti in samodejnega zaviranja. Ne glede na to, ali si drznejo voziti maneverje ali nenevidne vozniške teste – podprete svojega otroka v prvih korakih proti mobilnosti!

Transportna ročica in kastri
Naj bo prevoz, prazna baterija ali podpora, ko se mali vozniki Super Sporta naveličajo: Transportna vrstica omogoča enostavno premikanje otroškega električnega avtomobila. 11 kg mrtev teža se lahko enostavno dvigne. Preprosto pogumno dostop!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu je gladek zagon zagotovljen v času Super Sporta.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 14,4 kg
Menjalnik: 1 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, AUX
Dimenzije škatle (D X Š X V): 108,0 x 52,0 x 28,0 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: avto
Največja teža uporabnika: 35 kg
Vrata: vrata, prtljažnik, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-5 let
Teža izdelka (E): 11,6 kg
Druge funkcije: mehak zagon, transportni ročaj, zvok motorja pri zagonu
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 12 V 4.5AH
Led osvetlitev: LED žarometi, LED zadnje luči
Vzmetenje: sprednje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 103,0 x 64,0 x 37,0 cm
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!