fbpx

Otroški električni avtomobil Supercar XXL, 2 usnjena sedeža, 7 km / h, 12V, 550 vatov, zaslon na dotik, EVA pnevmatike, LED

Otroški Avto Dovolj velikza dva
Športna in dinamična zasnova, dva zmogljiva 225- watt motorja in prostor za dva mlada voznika: Otroški električni avtomobil Supercar XXL je prilagojen željam mladih ljubiteljev avtomobilov. Na dveh udobnih usnjenih sedežih z varnostnim pasom se lahko usedejo otroci od 3. leta naprej. Kot pri maminem in očetovem avtu se lahko odprejo vrata in pokrov. Za avtentičen vozniški užitek ima električni otroški avto prestavno izmeno s tremi prestavami. Pri zagonu se sliši zvok motorja resničnega življenja. Zložljiva vzdajna ogledala, LED žarometi in repni žarometi, EVA trdne gumene gume in samodejno zaviranje zagotavljajo vožnjo, ki je tako varna, kot je udobna. Električni otroški avtomobil z daljinskim upravljalnikom je namenjen maksimalni obremenitvi do 60 kg in doseže največjo hitrost do 7 km/h.

Najboljši čas kroga: 45 minut
Zagotovljeno zahvaljujoč 10 AH bateriji
Seveda se hitra vožnja z otroškim električnim avtomobilom ne bi smela končati prehitro. Zmogljiva baterija 10 AH v superšportniku XXL zagotavlja do 45 minut čistega užitka v vožnji. Če iz močne baterije počasi zmanjka soka, jo lahko preprosto napolnite čez noč. V 8 do 12 urah se baterija napolni in vožnja v elegantnem električnem otroškem avtomobilu se lahko brezskrbno nadaljuje.

Vrh na kateri koli površini
Pnevmatike iz trdne gume EVA
Naj bo na asfaltu ali na tlakovanem tleh: Otroški električni avtomobil XXL supercar XXL s štirimi pnevmatikami iz trdne gume EVA šepeta na kateri koli površini. EVA pomeni etilen vinil acetat. Penast material, ki je še posebej elastičen, lahek in ne zahteva vzdrževanja. Prepriča s svojo nizko občutljivostjo na okvare in ponuja tudi visoko raven udobja pri vožnji. Zaradi lastnosti materiala kakovostne pnevmatike ne puščajo sledi niti v zaprtih prostorih.

Ko starši postanejo inštruktorji vožnje,
električni avto z daljinskim upravljalnikom
Supercar XXL kot športni kabriolet vabi, da pustite, da vam veter piha v nos. Če potomci še vedno potrebujejo malo pomoči ali celo prehitro potujejo, lahko starši kadar koli posežejo v vožnjo s pomočjo daljinskega upravljalnika 2,4 GHz. V skladu z načelom Ober-sticht-Unter prevzamete nadzor nad električnim otroškim avtomobilom s funkcijo First. To zagotavlja, da so otroci na cesti vedno varni.

Priključite – Polnjenje – Izklopite
z 2 x 225 W motorji
Bencin ali dizel? V Supercarju XXL vam lahko varno zmanjka goriva. Dva 225 W motorja električnega otroškega avtomobila črpata energijo izključno iz 12-voltne baterije 10 AH. Za polnjenje preprosto priključite baterijo v električno vtičnico. Ko se baterija ponovno napolni, jo lahko nadaljujete za majhne tekmece.

Premakni se za
eno prestavno razmerje Dve stopnji hitrosti
Kako hitro naj gremo naprej? V Supercar XXL lahko otroci sami določijo tempo. Na začetku so mladi vozniki nadeli sprednjo opremo in odšli. Imajo izbiro med dvema stopnjama hitrosti: previdnejši in mlajši vozniki se najprej približajo užitku v vožnji s hitrostjo 5 km / h. Že bolj izkušeni otroci kričijo za vogalom do 7 km / h. Kakšna zabava!

Oče ima samodejni menjalnik
Obstaja avtomatska zavora za otroke
Če potujete hitro, bi morali hitro zavirati. Kar velja za odrasle avtomobile, velja tudi za otroška vozila. Električni otroški avtomobil Supercar XXL zato z avtomatskim zavornim sistemom zagotavlja varen užitek v vožnji. Takoj, ko otrok izstopi iz bencina, se avto ustavi. Zelo nežno in gladko. Zahvaljujoč visokokakovostnemu varnostnemu pasu otroci tudi med drznimi manevri ne vstajajo iz udobnih usnjenih sedežev.

Tekmujejo LED žarometi spredaj in zadaj
z otroki
Supercar XXL s svojim dinamičnim dizajnom in odličnimi lastnostmi že tako ali tako zasveti otroškim očem. Vendar pa dva LED žarometa spredaj in LED zadnje luči zasvetita vsaj tako močno. Naj bo v mraku ali v oblačnem vremenu: Zaradi kakovostne razsvetljave drugi udeleženci v prometu električnega avtomobila za otroke ne bodo zanemarili. Z enostavnim dotikom stikala za luč in LED žarometi zasvetijo z vašimi otroki.

Najboljša zabava za otroke Električni avto
Zaslon na dotik s funkcijo MP3 in videom
Kaj ne sme manjkati na kabrioletnem potovanju? Tako je: prava glasba! V električnem otroškem avtomobilu Supercar XXL se med drugim predvaja glasba z radia s povezavo USB. Najljubše pesmi malčkov je mogoče pridobiti tudi s kartice SD ali dostopati do njih prek izhoda AUX. Otroci lahko predvajajo MP3 in video datoteke prek zaslona na dotik. Tako da odmori med vožnjo zagotovo nikoli ne bodo dolgočasni.

Zagotovo nikoli ni peska
ročice sprednje in vzvratne prestave
Premikanje kot veliki: otroški električni avtomobil Supercar XXL je opremljen z verodostojnim menjalnikom. Prestavna ročica omogoča tri položaje: naprej, nazaj in nevtralno. Na začetku je vključena sprednja oprema. Potovanje, ki ga spremlja zvest zvok motorja, se začne. Ko je sprednja steza blokirana, je enostavno nadaljevati vzvratno. Tako kot njihovi veliki vzorniki lahko otroci že v mladosti vadijo manevriranje in parkiranje.

Še posebej
velik otroški avto Primeren za vašega otroka?
Nosilnost do 60 kg!
Zahvaljujoč velikosti XXL,
Superšportnik je primeren tudi za starejše otroke
Z višino 110 cm je naš mali testni voznik se v otroškem avtomobilu počuti zelo udobno in varno the Otroški avtomobil je s 173,5 x 104,5 x 65,5 cm primeren za večino otrok od 3 do 8 let

Mere sedeža: 33,0 x 31,0 x 39,0 cm na sedež
Varovalka: 17 Ah
Hitrost: 5,0 – 7,0 km / h
Teža škatle (E): 49,0 kg
Menjalnik: 1 x naprej, 1x nevtralno in 1 x nazaj
Zvočne funkcije: SD kartica, USB, MP3, VIDEO, AUX
Zaslon: zaslon na dotik
Dimenzije škatle (D X Š X V): 173,0 x 94,0 x 47,0 cm
Čas polnjenja: 8 – 12 ur
Motor: 2x 12 voltov 550 vatov
Vrata: Vrata in pokrov se lahko odprejo
Starost: 3-10 let
Teža izdelka (E): 38,0 kg
Druge funkcije: zložljivo ogledalo, stikalo za luči, stikalo visoko / nizko, zvok motorja pri zagonu
Varnost: avtomatska zavora, varnostni pas
Baterija: 1x 12 voltov 10AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj, LED zadnje luči
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 173,5 x 104,5 x 65,5 cm
Največja obremenitev: 60,0 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 45 minut
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!