fbpx

Otroški električni bager ZP1005, motor 2x 25 W

Ko hodite mimo gradbišča, vaš otrok gleda kot uročen in sledi kaj se dogaja, kajne? Dajte mu svoj bager in zagotovite veliko ur zabave z lastnim vozilom gradbišča v mini formatu!

Prednja in vzvratna prestava

LED v različnih Izmenično utripajočih barvah

Zanesljivo samodejno zaviranje

Pnevmatike z mehkim gumijastim obročem

Bager
Dva elektromotorja zagotavljata hitrost 3–5 km/h. Večnamenski volan s rogom zagotavlja še posebej realistično izkušnjo vožnje z učnim učinkom. Vedro bagerja je seveda popolnoma funkcionalno in svojim malčkam omogoča enostavno pobiranje in prevoz predmetov.

Dva elektromotorja zagotavljata hitrost 3–5 km/h. Večnamenski volan s rogom zagotavlja še posebej realistično izkušnjo vožnje z učnim učinkom. Vedro bagerja je seveda popolnoma funkcionalno in svojim malčkam omogoča enostavno pobiranje in prevoz predmetov.

Učenje na igriv način
S prednje in vzvratno prestavo je mogoče prve vozne maneke enostavno vaditi skoraj kjerkoli! Dodatno debele gume z mehkim gumijastim obročem zagotavljajo še posebej trden oprijem na gladkih površinah, pa tudi na travi, igrišču ali drugem neurednem terenu.

Najvišja varnost
Samodejna zavora zagotavlja varnost, saj se to otroško vozilo takoj po izpustu pedala za pospeševalnik ustavi. Na ta način se nesrečam zlahka izognemo.

Realističen videz
Tako svetlo oranžna kot svetlo zelena s hladnimi odtisi prevažajo slog gradbišča do vašega doma. Elegantni srebrni elementi dajejo celotni stvari dodelave dotikov in poskrbijo, da je otroški električni bager ZP1005 videti še posebej realen.

2.4GHz daljinski upravljalnik
Zahvaljujoč priloženem daljinskem upravljalniku imate vedno popoln nadzor nad električnim bagerjem za otroke. Če postanejo vozni manevorji vašega malega navdušenca nad avtomobilom preveč drzni, imate dostop do samodejne zavore in tako lahko zmanjšate tveganja. Poleg tega lahko hitrost vozila na daljinskem upravljalniku prilagodite v 3 fazah.

Pri zagonu se LED osvetli v različnih barvah spredaj.

Več kot le igrača
Realističen bager je ravno prava stvar za male gradbene delavce. Ne glede na to, ali je na vrtu ali v hiši, se bodo vaši potomci zelo zabavali s tem nakladalnikom koles.

Na voljo v 3 barvah

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: 3 – 5 km / h
Teža škatle (E): 19,0 kg
Prenos: prestava naprej – nevtralna – prestava za vzvratno vožnjo
Dimenzije škatle (D X Š X V): 109,0 X 55,0 X 44,0 cm
Motor: 2 motorja 6V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: delovna vozila
Največja obremenitev: 30 kg
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 16,0 kg
Baterija: 12 voltov 7 Ah
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 135,0 X 54,0 X 70,0 cm
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!