fbpx

Otroški električni Miniquad Torino 1000 vatov Črn

Off-road zabava za vsakega otroka!
Raziščite terene z otroškim električnim štirikolesnikom Torino
Mnogi otroci obožujejo otroški električni kvad Torino. Zakaj je to? Mogoče zato, ker otroci radi posivljajo odrasle, ko se igrajo. Odrasli pa obvladajo številne izzive s quadom, se vozijo po prečudovitih pokrajinah in se veliko zabavajo. Tako življenje postane lepo in velika pustolovščina. Z veseljem mu kupite velik otroški kvad v vrhunskem dizajnu. Doseže hitrost do 25 km/h. Največjo hitrost pa lahko zmanjšate s stikalom za plin. Največja varnost je med drugim zagotovljena s stikalom za stopala Saftey Touch; če stopalka vašega otroka ni na stikalniku, se električni atquat za otroke takoj ustavi: največja zabava ustreza vrhunski varnosti.

Električni otroški kvad z močnimi 1000 vati
Stikalo za plin se zavaruje na 11 km/h, 19 km/h ali 25 km/h
Ta električni otroški kvad s 1000 vati moči je lahko precej hiter. Možno je do 25 kilometrov na uro. To zagotavlja 36 volt motor, ki ga lahko v celoti polnite v šestih do osmih urah. Po potrebi se lahko največja hitrost tega otroškega četvera zmanjša tudi na 11 ali 19 km/h. To vam omogoča, da se individualno odzovete na vozniške sposobnosti vašega otroka. Štirikod je primeren za otroke od petega leta starosti.

Glej in bodi viden!
Otroški električni kvad Torino z LED žarometi
Otroški električni čep Torino nudi vašemu otroku varnost tudi v temni sezoni. Za to je opremljen z močnimi LED žarometi. Zahvaljujoč tem žarometi imajo majhni quad vozniki in njihovi starši koristijo vse prednosti sodobne svetlobne tehnologije: na primer dolga življenjska doba svetilk in visoka energetska učinkovitost.

Združuje optiko & funkcionalnost!
Stojalo za prtljago na 1000W Torino Pocket Quad
Nekaj malega za piti, nekaj užitek, mogoče par rokavic in klobuk: Vaš otrok rad potuje s prtljago? Brez težav. Nosilci za prtljago, pritrjeni na sprednji in zadaj električnega kvadranta Torino, ne samo optimizirajte zasnovo. Uporabljajo se lahko tudi za to, kar vaš otrok potrebuje na dolgi poti. Z ujemajoč se napetostni trak, lahko veliko pritrdite na ta žepni quad.

Vsekakor dobro na poti!
Otroški quad ima varnostno stikalo za stopala na dotik Poleg žarometov in stikala za plin že omenjeno stikalo za stopalke Saftey Touch zagotavlja največjo varnost v tem kvadu za otroke. Če vaš otrok zdrsne z nogo, otrok električni quad Torino znamke Actionbikes Motors ustavi vožnjo takoj. Za učinkovito zaviranje je otroško vozilo opremljeno tudi z dvema perforiranima disk zavorama spredaj. Zadka še ena perforirana zavora diska dokonča zavorni sistem.

Izstopati ali bolje rečeno preprosto?
Miniquad je na voljo v 4 presenetljivih barvah ali navadni črni barvi
Otroški električni quad Torino prepriča ne le vrhunsko tehnologijo za vožnjo zabave in varnosti. Vizualno je tudi izjemno in impresivno vozilo. Zasnova temelji na velikih kvadih za odrasle in privablja posebne otroke, ki ga obožujejo športno robustno. Z vidika barve je privlačen otroški kvad predstavljen v različnih različicah. Na voljo je preprosta črna, pa tudi variante zelena, modra in črno-bela-rdeča polo pa tudi rumena s pisanimi grafiti. Primerna za vsak okus.

Do 15-20 km
vožnje zabavno s Torino Quad za otroke Zahvaljujoč visokokakovostni bateriji s 36 volti in 12 AH
Vaši mladiči lahko enostavno pospešijo ta kvad za otroke z vrtljivim prijemom plina, dokler je njihova noga na stikalniku stopala Saftey Touch. Začne se s ključem v ključavnici. Quad ima naprej in vzvratno prestavo. Pri zavorah sta na krmilu dva ročaja. Zahvaljujoč visokokakovostni bateriji s 36 volti in kapaciteti 12 AH, se lahko s tem žepnim kvadom vozite ne le relativno hitro, ampak tudi relativno dolgo. Domet je približno 20 kilometrov.

Otroški quad Torino 1000W
Električni otroški kvad tako močan kot bencinski motor
Kot električni kvad z 1000 vati motorne moči je otroški električni kvad Torino zmogljiv kot bencinski motor. Zato je primerno tudi za teren za hlačenje in ni nujno, da ga je treba voziti po ravni površini. To vozilo ustavi Tudi blato ne ustavi tega vozila. Dobre pnevmatike zagotavljajo tudi idealno off-road zmogljivost: Žepni štirikolesnik je na sprednji strani opremljen z dvema kolesoma 4,10-6 in dvema kolesoma 13×5,00-6 zadaj.

Hitrost: cca 25 km/h odvisno od obremenitve
Višina sedeža: 50 cm
Teža škatle (E): 48,0 kg
Menjalnik: naprej – nevtralno – vzvratna prestava
Dimenzije škatle (D X Š X V): 103,0 X 57,0 X 48,0 cm
Čas polnjenja: 6-8 ur
Nosilnost: 50 kg
Oddaljenost od tal: 85 mm
Motor: 36 voltov 1000 vatov
Začetek: ključavnica za vžig
Tip motorja: električni
Vrsta vozila: Miniquad
Sredinska razdalja: 690 mm
Starost: od 5 let
Zavore: perforirane kolutne zavore spredaj in zadaj
Teža izdelka (E): 45,0 kg
Varnost: nožno stikalo Safety Touch System
Pogon: elektromotor
Baterija: 3 x 12 voltov 12 AH
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 109,0 x 59,0 x 71,0 cm
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Gume: spredaj 4.10-6 in zadaj 13×5.00-6