fbpx

Otroški električni motor z licenco BMW S 1000 RR JT528

Vožnja z motorjem, skoraj tako kot veliki! Številni otroci so navdušeni nad električnimi vozili za samo vožnjo. Iz tega razloga je tako priljubljen tudi otroški električni motocikel BMW S 1000 RR. Z originalnim BMW dizajnom je otroško motorno kolo popolna replika znanega superbikeja BMW S 1000 RR. Majhna replika je videti ravno tako umikana in lahko doseže hitrost do pet km/h. Poleg dveh motorjev, funkcije, kot so zvočni modul in LED žarometi zagotavljajo odlično in hkrati otrokom prijazno vozniško izkušnjo. Seveda imajo tudi teme varnosti in kakovosti najvišjo prednost. Zato lahko ostanete sproščeni kot oče ali mati, medtem ko se vaši otroci zelo zabavajo.

2 motorja s 35 vati vsak

Hitrost: 3-5 km/h

Prednja prestava s stikalom za visoke hitrosti

Samodejna zavora (stoji po izstopu pedala pospeševalnika)

Mehke gume zadaj in spredaj

Podporna kolesa (tudi izmenljiva)

Kategorija: Oznaka:

Kolesa za usposabljanje na BMW električnem motociklu
Varno za začetnike, odstranljiva za napredne dirkače
Odstranljiva vadbena kolesa nudijo visoko stopnjo varnosti na tem električnem motociklu za otroke. Zahvaljujoč njim se lahko tudi mali začetniki od treh let varno vozijo z otroškim električnim motorjem BMW S 1000 RR. Vaš otrok je že izkušen mladi motorist? Potem pa ga pošlji na ogled brez koles za trening.

Stikalo za visoke hitrosti
za 2 različni stopnji hitrosti
Otroško električno kolo je opremljeno s stikalom za dve različni stopnji hitrosti v sprednji prestavi. Nizka hitrost je prava izbira, predvsem za mlajše, medtem ko se lahko starejši odločijo tudi za hitro varianto, pri čemer je “velika hitrost” seveda relativna. Dosegljiva hitrost največ pet km/h je zabavna za vaše otroke, nikoli pa ne omaja njihove varnosti.

Zabava na krovu
6-kratni zvočni modul v BMW S 1000 RR za otroke
Motocikel je za mnoge kolesarje res zabaven le, če ima dober zvok motorja. Tudi majhni imajo radi te zvoke. Zato vam bmw otroški motocikel ponuja vrhunski zvok motorja. 6-kratni zvočni modul v otroškem motociklu BMW ima tudi dodatno zabavo na krovu z glasbo in rogom. Brez dvoma: ta otroški električni motor ne izgleda le dobro. Sliši se tudi dobro. In to je še en dober razlog, da kupiš tem otrokom električni motor.

2 Močna 35- watt motorji
prinašajo moč na cesti
S tem otroškim motorjem S 1000 RR BMW so za visoke zmogljivosti odgovorni elektromotorji s po 35 vati. Zaradi tega je otroški električni motor do pet km/h hiter in ima največjo obremenitev do 25 kilogramov. Zmogljiva baterija služi kot dobavitelj energije, saj vam in vašemu otroku zagotavlja dolg čas vožnje. Priporočeni čas polnjenja za popolno polnjenje baterije je približno osem do dvanajst ur.

ko vaš otrok odmakne nogo s pospeševalnika
Avtomatski zavorni sistem zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Takoj, ko otrok ne pritisne več pedala za pospeševalnik, se otroško električno kolo ustavi. Varnost majhnega motocikla je na primer potrjena z oznako CE. Poleg tega je električno motorno kolo za otroke v skladu s standardoma EN 71 in EN 62115 z varnostnimi predpisi za otroke in direktivami RoHS. Omejujejo uporabo nevarnih snovi v električni in elektronski opremi.

Visokokakovostne pnevmatike EVA
Pristne vozniške izkušnje na električnem motociklu
Otroški električni motocikel BMW S 1000 RR se vozi po dveh kakovostnih pnevmatikah EVA. “EVA” pomeni penasti material etilen-vinil acetat. Elastični material je v svojih lastnostih podobna gumi in nudi malim kolesarjem še posebej pristno izkušnjo jahanja. Pnevmatike so tudi tihe, a še posebej odporne na staranje in vročino.

Obe roki varno
na volanu otroški električni motor z nožnim stikalom
Stikalo za nogo na tem električnem motociklu za otroke pomeni tudi visoko varnost, s katero je otrokov motor pospešen. Omogoča obema otrokoma, da med vožnjo vedno ostaneta na volanu. Skupaj z odstranljivimi kolesi za usposabljanje to zagotavlja, da tudi mlajši varno in trdno sedijo na otroškem motociklu BMW.

Z otroškim električnim motociklom BMW S 1000 RR ne kupujete kar en električnen motocikel za vašega otroka. BMW ima licenco za to otroško električno kolo. Zakaj? Ker je videti kot miniaturna različica BMW-jevega znanega motocikla S 1000 RR. Vašemu otroku bosta dizajn in tehnologija všeč toliko kot vam.

Privlačno otroško kolo v dobavljivo v treh barvah: rdeče, modre in sive barve.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: 3 – 5 km / h
Teža škatle (E): 18,0 kg
Menjalnik: prestava naprej (počasi – hitro)
Dimenzije škatle (D X Š X V): 110,0 x 41,0 x 68,0 cm
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 12V 35W (skupaj 70W)
Tip vozila: dvokolesniki
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 14,6 kg
Druge funkcije: 6-smerni zvočni modul za rog in glasbo
Varnost: samodejno zaviranje
Baterija: 1 x 12 voltov 7AH
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 107,0 x 63,0 x 69,0 cm
Največja obremenitev: 25 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: BMW
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!