fbpx

Otroški električni nakladalnik na kolesih D2810 rumena

Avtentičen užitek v vožnji zagotovljen! Rumeni električni otroški nakladalnik koles je zaradi ljubečega detajla zelo blizu velikega modela. To otroško električno vozilo je opremljeno s popolnoma funkcionalno lopato, ki vašemu malemu gradbincu omogoča pravilno kopanje. Zvočni modul zagotavlja primerno vzdušje. Spodbujanje ustvarjalnosti – samo začnite!

Učenje na igriv način
S tem otroškim nakladalnikom koles lahko vaš potomec pridobi tudi začetne izkušnje za volanom in z opremo gradbišča. Na igriv način se vaš otrok uči koordinacije in natančnost. Hkrati krmiljenje in delo z električnim nakladalnikom koles. Izjemna izkušnja, ki je lahko dragocena za razvoj vaših potomcev!

Najvišja varnost
Z vsakim otroškim električnim vozilom v območju Miweba je varnost na prvem mestu. To velja tudi za rumeni otroški električni nakladalnik koles. Takoj, ko se izpusti pedala pospeševalnika, začne veljati avtomatski zavorni sistem. Med vožnjo, varnostnim pasom, amortizerji in pnevmatikami z mehkim gumijastim obročem zagotavljajo udobje. Otroški električni nakladalnik koles iz Miwebe – Safety First!

Realističen videz
Ta nakladalnik koles za otroke temelji na svojem velikem bratu do zadnjega detajla. Kakovostni posamezni deli, nadzor preko večnamenske volanske naprave in LCD zaslon. Za avtentičen videz se reproducirajo tudi verižne pnevmatike in vozniška kabina. LED osvetlitev zagotavlja občutek in dobro vidljivost ob mraku. Realističen užitek v vožnji že od začetka!

2,4 Ghz daljinski upravljalnik
Po naših izkušnjah vas otroško električno vozilo občasno skušnjava, da preizkusite svoje omejitve. Tako, da imate ves čas popoln nadzor, boste dobili daljinski upravljalnik s prvo funkcijo in zasilno ustavitev. Tako se lahko vaš otrok privadi na svoj novi električni nakladalnik koles korak za korakom. S tem otroškim električnim nakladalnim kolesom kupite otroku kos neodvisnosti!

SD kartica, vrata USB
Z dobro glasbo se lahko vsako delo opravi prijetneje. Zato smo opremili električni nakladalnik koles za otroke z zvočnim paketom. Preprosto priključite vtič USB ali vstavite KARTICO SD! S tem otroškim električnim kolesnim nakladalnikom je zagotovljen bogat zvok. Vsaka izmena na otroškem gradbišču je doživetje!

Der Kinder Elektrobagger ZP10005
Der Kinder Elektrobagger ZP10005
Več kot le toy
Zahvaljujoč obsežni opremi je rumena otroška električna nakladalnik koles več kot le še to. Zahvaljujoč popolnoma funkcionalni lopati lahko vaš otrok postane aktiven na vrtu, peskovniku ali kjerkoli. Na ta način se otroku izudi domišljija in izboljšajo usklajene sposobnosti. Prefinjeno otroško električno vozilo z več dodano vrednostjo!

Volan z zvokom za rog in glasbo
Vzdušje je pri tem električnem otroškem nakladalcu koles prednostna naloga. Takoj po zagonu motorja se sliši avtentičen hrup motorja. Večnamenski volan vašemu otroku omogoča obračanje roga in predvajanje svoje najljubše glasbe v udobju. Otroško električno vozilo v svojem razredu!

Der Kinder Elektrobagger ZP10005
Dodatki
V ustreznem gradbenem vozilu je veliko uporabne opreme okoli. Električni otroški kolesni nakladalnik ponuja tudi prostor za to. Na voljo sta lopata in kovček za oblačila ali menjava oblačil. Oba se lahko priročno pritrdita za voznikov sedež električnega otroškega nakladalnika koles. Lepo se vozite in srečno delajte!

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 20,9 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1 x nazaj
Zvočne funkcije: USB, povezava SD
Dimenzije škatle (D X Š X V): 98,0 x 55,0 x 57,0 cm
Volan: volan z zvokom za rog in glasbo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 6V 25W (skupaj 50W)
Vrsta vozila: delovna vozila
Starost: 3-5 let
Teža izdelka (E): 17,7 kg
Druge funkcije: mehak zagon, funkcionalna lopata
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 6 voltov 7 Ah
Led osvetlitev: LED žarometi, LED luči na kolesih
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 118,0 x 58,0 x 68,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!