fbpx

Otroški električni skuter Vespa PX150 z licenco 12V 7AH – EVA pnevmatike – usnjen sedež

Trend skuter – zdaj tudi za vaše potomce!
Za otroke, stare od 3 do 6 let
Vaši najmlajši se lahko veselijo električnega skuterja posebne vrste, saj ta model prihaja v licenčni Vespa design in naredi kultni skuter iz Italije vse zasluge! Z ljubeznijo do podrobnosti, otroški električni skuter ponuja vse, kar naredi joyride vrhunec. Električni skuter Vespa za otroke je idealen za izjemno jahanje na dveh kolesih!
Za vse otroke, ki so stari od 3 do 6 let, otroški električni skuter v vespa designu nudi hiter užitek v vožnji do hitrosti
3,6 km/h zahvaljujoč dvema 18- watt motorjema. Glede na izvirnik, udobje izpolnjuje eleganco tukaj. Prefinjene funkcije, kot so samodejno zaviranje in vzmetne pnevmatike EVA, zagotavljajo največjo varnost. Zaupanje v kakovost tega električnega vozila za otroke! Električni skuter ima naslednje certifikate: CE, EN71, EN62115, ROHS. S tem otroškim električnim skuterjem kupujete ekskluzivnost!

SD reža, USB, AUX in zgodbe v angleščini

Udoben usnjeni sedež

Kovček za shranjevanje

LED žarometi spredaj in zadaj

Zanesljivo samodejno zaviranje

Stabilna vadbena kolesa

Udoben usnjeni sedež
Vsaka vožnja je užitek! Vespa pomeni del italijanske umetnosti življenja, ki se odraža v vseh podrobnostih. To velja tudi za električni skuter za otroke. Zahvaljujoč previdni izdelo- nosti in utelešanju logotipa, plemeniti umetni usnjeni sedež ne izgleda le kakovostno, temveč nudi tudi najboljše možno udobje za malega voznika. Tu lahko glasbo v slogu z Vespo posnemite in odpeljete!

Z zvočnim modulom
za še več zabave Tukaj zagotovo nebo dolgočasno!
Dolce Vita – tudi za ušesa. Otroški električni skuter zagotavlja najboljše razpoloženje z dobro zaokroženim zabavnim paketom. Avtentičen užitek v vožnji je zagotovo zagotovljen s tem električnim skuterjem za otroke. Preko zvočnega modula lahko vaš otrok posluša vnaprej določene zgodbe v angleščini ali predvaja svojo najljubšo glasbo in otroške radijske igre. Otroški električni skuter ponuja priključke za MP3, USB, SD kartico in AUX. Poleg tega integrirani zvočni modul zagotavlja zvok motorja in s tem pravi Vespa občutek!

Prostor za shranjevanje
v vrhunskih primerihCompact, praktičen in zaklenjen
Če načrtujete eleganten izlet z Vespo, imate pogosto prtljago s tabo. Ne glede na to, ali je košara za piknik v mini formatu, menjava oblačil ali otrok – otroški električni skuter nudi zaradi kovček dovolj prostora za shranjevanje. Kovček je zaklenjen tako, da so vse stvari vašega otroka varne med vožnjo. Na splošno lahko električni skuter za otroke ravna z nosilnim tovorom največ 35 kg. Otroški električni skuter je prilagojen potrebam otrok!

LED žarometi
Vaš otrokbo viden tudi ob mraku
Videnje in videnje – to velja za eye-catcher v Vespa design na več načinov. Ta elegantni otroški električni skuter ne povzroča samo mešanje, temveč zagotavlja tudi odlično prepoznavnost. Žarometi in repni žarometi so izdelani iz svetlih LED luči, zato je vaš otrok ves čas enostaven za prepoznavanje. Tudi vožnje ob mraku postanejo varna stvar!

Pozorni smo na varnost
Zanesljiv samodejni zavorni sistem vespo spelje domirovanja
Varnost je prednostna naloga vsakega električnega vozila za otroke. Samo tisti, ki vedo, da so njihovi otroci varni, jim lahko dovolijo, da samostojno raziskujejo svoje okolje. Da se lahko tudi najmlajši pri 3 letih brez oklevanja odpeljejo na joyride, je otroški električni skuter opremljen z zanesljivo avtomatsko zavoro. S tem se hitro in zanesljivo ujame otroški električni skuter. Tako ni nepotrebnega tveganja!

Trdna podporna kolesa
zagotavljajo varno stojalo
Vadite zgodaj! Tako da se vaš mladi skuter zabava že od začetka, ima otroški električni skuter trening kolesa. To zagotavlja občutek za dosežek in vaš potomec lahko pristopi dvokolesnik po svojem. Včasih so to majhne stvari, ki najbolje podpirajo. Prepričani smo: kmalu bo vaš otrok letel okoli kot profesionalec. Želimo vam dobro potovanje v vseh časih!

Vas skrbi za parket?
Zahvaljujoč tihim mehkih gumam, vam ni treba skrbeti
S tem otroškim električnim skuterjem se zanašamo na pnevmatike EVA, ki so odporne na toploto in starost. Te lahke in elastične trdne gume so nizkohumne, učinkovito absorbirajo udarce in zagotavljajo optimalen oprijem.

z idealno velikostjo za vašega otroka?
Z višino 110 cm se naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno na Vespi
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 111 cm, širino 54 cm in višino 82 cm je vozilo dovolj veliko za večino 3 – 7 let starih otrok

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 12,0 kg
Menjalnik: 1x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: MP3, USB, SD kartica, AUX, zgodbe v angleščini
Dimenzije škatle (D X Š X V): 95,0 x 35,5 x 44,5 cm
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 12V 18W (skupaj 36W)
Tip vozila: dvokolesniki
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 9,8 kg
Druge funkcije: vadbena kolesa, ohišje za odpiranje, LCD indikator polnjenja
Varnost: samodejno zaviranje
Baterija: 1 x 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED sprednji žaromet, LED zadnja luč
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 111,0 x 54,0 x 82,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: usnjen sedež za 1 osebo
Krmilo: krmilo z zvočnim modulom za rog in glasbo
Blagovna znamka: Vespa
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!