fbpx

Otroški električni vlak s prikolico, električni vlak, 3 sedeži, 5 km / h, mehak zagon, 180 vatov

Otroški električni vlak
s prikolico Za voznike lokomotiv jutrišnjega dne
Kateri otrok ne sanja o tem, da bi bil sam voznik vlaka? Električni vlak daje otrokom med 3 in 6 leti fantastično priložnost za to. Z električno železnico otroci doživijo svoj prvi vozniški užitek in velike vloge. Dva zmogljiva motorja s skupno 90 vatama vozita otroško železnico do 5 km/h hitro. Lokomotivo upravlja volan in samodejno zavora takoj, ko otrok odnese nogo s pospeševalnika. Zahvaljujoč funkciji mehkega zagona tudi majhni otroci ostanejo varno sedli, saj se električni vlak za otroke začne nežno in ne jerky. Če želite pustiti tri otroke voziti, lahko par še eno prikolico. Prikolica ima vsak 45 W dva dodatna motorja, tako da električni vlak za otroke še naprej dosega dobro hitrost. Seveda vlak potrebuje svetlobo. LED svetloba v lokomotivi je velika in svetla, kar je še posebej navdušeno, ko je temnejše. Pnevmatike ohranjajo otroški električni vlak varno na stezi in so značilne za dober oprijem na vseh površinah. Brez močne baterije bi bila zabava kratkotrajna. Zato ima otroška železnica nameščeno vzdržljivo baterijo, ki zagotavlja do 1,5 ure čistega vozniškega užitka.

Kategoriji: , Oznaka:

Počutite se kot voznik vlaka
Sedeži za do 3 osebe
Električni vlak pelje otroke na potovanje v svet fantazije. Nikoli ni bilo lažje slediti Divji 13! S tremi sedeži ima električni vlak za otroke dovolj prostora za brate in sestre ali prijatelje. Največja obremenitev je 60 kg. Nič ne stoji na poti skupni pustolovščini. Otroci se tako udobno počutijo na majhnem vlaku, da se bodo dolgo vozili z njim. In če še vedno potrebujete sedež za princeso LiSi, lahko vlak podaljša tudi z drugo prikolico.

Ima dostojno hitrost vlečenja do5 km/h
Z največjo hitrostjo do 5 km/h, otroški električni vlak prinaša spodobno hitrost do igralne ulice. Kljub temu lahko otroci dobro obvladajo to hitrost in nadzorujejo otroško vozilo. Če se pojavijo nepredvidljive ovire, avtomatski zavorni sistem zagotavlja varnost. Takoj, ko otrok odnese nogo s pospeševalnika, električni vlak za otroke samodejno zavira. Vendar pa samodejna zavora ne vključuje tipala, ki zazna ovire in zavira vlak. Zato morajo otroci nadzirati električni vlak otrok od 3. leta starosti, če lahko ocenijo poti in ovire.

S polno paro naprej
električni Skupaj 4 motorji s 180 vatov
Električni vlak za otroke potrebuje močno vožnjo, tako da trije mali vozniki vlakov med vožnjo doživijo veliko veselja. To zagotavljajo do štirje motorji z največjo izhodno močjo 180 vatov. Motor ima največjo moč 45 vatov pri napetosti 12 voltov. V lokomotivo sta vgrajena dva motorja, v prikolico sta vgrajena še dva motorja, tako da električni vlak za otroke zanesljivo vozi tudi pod težkimi obremenitvijo. Če želite še dodatno podaljšati vlak, je priklopnik na voljo tudi ločeno tukaj.

prikolica z dodatnim sedežem
Samo jahanje na vlaku je lepo – skupaj je veliko bolj zabavno! Druga prikolica ponuja najboljšo priložnost, da greste na pustolovsko turo skupaj s brati in sestrami ali prijatelji. Prikolico je mogoče enostavno združiti preko vijaka. Otroci med vožnjo tega ne morejo po nesreči sprostiti. Priklopnik ima še dva motorja, ki z razumno hitrostjo premikata dodatno težo električnega vlaka naprej ali nazaj.

Za vse tiste,
ki sanjajo o otoku z dvema gorovjema zvočni modul za glasbo in rog
Vlak dela veliko hrupa. Tudi ta otroški električni vlak – ampak z rogom in glasbo, ne s sikanjem in sikanjem. Zvočni modul predvaja glasbo iz USB ključa pomnilniške kartice ali preko AUX preprosto preko mobilnega telefona. Z gumbi lahko starši ali otroci programiranje vrstnega reda glasbe in skok med skladbami. Poleg tega so nekatere otroške pesmi že integrirane v zvočni modul, ki se začnejo s pritiskom na gumb.

Vsi se vkrcajte, prosim. Vlak teče.
Potniški sedež nastavljiv in odstranljiv Vedno koristne so tudi te, ki imajo več funkcij. Železnico lahko hitro obnovite za otroke. Sovoznikov sedež je nastavljiv tako, da manjši ali večji otroci vedno udobno sedijo. Poleg tega lahko popolnoma odstranite potniški sedež, ustvarjanje prostora za shranjevanje. Potniški vlak postane tovorni vlak, saj je vedno veliko za prevoz. Ali v hiši ali na vrtu – vaš otrok bo navdušen, da dostavi stvari z električnim vlakom!

Električni vlak teče skoraj tako
kot na tirnicah zahvaljujoč gumamz mehkim gumijastim obročem
Glavna značilnost vlaka je, da varno ostane na voznem pasu. Z gumami z mehkim gumijastim obročem, otroška železnica teče tako stabilna kot na tirnicah! Guma zmanjšuje tudi hrup, ki je pri operah v hiši še posebej nežen na ušesih. Odlično ravnanje, dober oprijem na vseh tleh znotraj in zunaj kot tudi nežni kotalni hrupi so prednosti pnevmatik z mehkim gumijastim obročem.

Naslednja postaja:
Čisti užitek v vožnji Baterija traja do1,5 ure
Ta otroški električni vlak bo vašega otroka navdu e ure in ure. Zahvaljujoč trpežni bateriji to ni problem. Baterija 12V zagotavlja do 1,5 ure čistega užitka v vožnji, odvisno od obremenitve in hitrosti. Z odmori na postaji, pridobivanje in izklop ali natovarjanje in razkladanje, hitro postane nekaj ur. Če je baterija prazna, jo čez 8 do 12 ur napolnite prek vtičnice.

Je otroški električni vlak Primeren tudi za vašega otroka?
Z višino 110 cm se
naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno na otroškem električnem vlaku
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vlaku!
Z dolžino 140 cm, širino 39 cm in višino 48 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 6 let starih otrok

Dimenzije izdelka z oznako (D X Š X V): 140,0 x 39,0 x 48,0 cm
Napetost: vhod 110–240 V, izhod 12 V 1000 mA DC
Sedež: Sedež za 3 osebe
Hitrost: 3 – 5 km / h
Teža škatle (E): 17,5 kg
Dimenzije škatle (D X Š X V): 127,0 x 36,5 x 36,5 cm
Volan: s hupo
Čas polnjenja: 8–12 ur
Motor: 2 motorja 12V 45W (skupaj 90 W), s prikolico dodatno 2 motorja z 12V 45W (skupaj 180 W)
Vrsta vozila: vlak
Zvočni modul: zvočni modul za rog in glasbo
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 14,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, sovoznikov sedež nastavljiv in odstranljiv
Baterija: 12 V 7 Ah
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 87,0 x 38,0 x 48,0 cm
Največja obremenitev: 60,0 kg
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: Čas vožnje do 1–1,5 ure

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!