fbpx

Otroški-Elektroauto Offroad Jeep Adventure 2x 35 Watt

Otroci Električni Avto Offroad Jeep Avantura 2×35 Watt
Novi otroški električni avto Jeep Offroad Adventure daje vašemu otroku neupravičaljivo vozniško izkušnjo z največjo varnostjo. Z odprtimi vrati, menjalnikom z dvema prednja prestavama in eno vzvratno prestavo, varnostnim pasom in originalnim zvokom motorja pri zagonu, se bo vaš otrok počutil kot v pravem avtomobilu. Osvetlitvena svetila in LED žarometi ustvarjajo najboljše pogoje za vožnjo tudi v temnejšem svetlobnem stanju. Poleg tega spori med brati in sestrami niso problem, saj otroški avto Jeep ponuja prostor za dve osebi. Vedno obdržiš nadzor, saj z daljinskim upravljalnikom s funkcijo First lahko kolo vzameš sam kadarkoli. Motorja s 35 vati (skupaj 70 vatov) zagotavljata varen pogon.

5 zvočni modul in motorni zvok ob zagonu
Otroški električni avto Jeep Offroad Adventure s 5-kratnim zvočnim modulom ima poleg izvirnega zvoka zagonski motor še en odličen dodatek. Tako ta otroški avto z režo SD kartice, USB, MP3 in Aux priključkom ter integriranim radiem s sprejemom FM združuje najmotejne zvočne funkcije, ki dajejo otrokovemu avtomobilu Jeep najboljšo kakovost zvoka.

S hitrostjo 3-6 km/h se ta električni avtomobil za otroke vozi z idealno hitrostjo za 3-7 letne otroke. Sedež za eno osebo ponuja popoln užitek v vožnji z največjo nosilno maso 35 kg. S časom vožnje od 1 do 1,5 ure je vašemu otroku zagotovljeno, da se ne bo dolgočasio.

Volan z zvokom za rog
Krmiljenje in honking – najpomembnejše funkcije za otroke seveda ne sme manjkati v otroškem električnem avtomobilu Jeep Offroad Adventure. Priložena krmila, vključno z volanom, dajejo otroku pristno in zabavno vozniško izkušnjo po preprosti vgradnji. Poleg zvočnih funkcij za glasbo, vključene v zvočni modul, je v volan vgrajen tudi rog, ki otrokom zagotavlja najboljšo zabavo.

LED žarometi, preklopljivi
Ne glede na pogoje osvetlitve, praktični LED žarometi v vsakem trenutku omogočajo odličen užitek v vožnji. Žarometi se lahko vklopijo ločeno in tako ne zaraščajo nobene energije. Vklopi jo v temi in odidi.

2-točkasti varnostni pas, samodejna zavora
Avtomatski zavorni sistem, vgrajen v električno vozilo, preprečuje trke in nesreče in tako zagotavlja največjo varnost. Poleg tega 2-točkasti varnostni pas preprečuje neprijetno drsenje sem in tja v avtomobilu in dodatno ščiti vašega otroka. Sprednja in zadnja vzmetenja na obeh straneh ustvarjata najboljše udobje in omogočata varno izkušnjo vožnje tudi na neenih površinah. Če bo vaš otrok kljub varni hitrosti 3-6 km/h odšel s proge, boste še vedno pod nadzorom. S 2,4 Ghz z daljinskim upravljalnikom First function lahko otrokov električni avto Jeep Offroad Adventure kadarkoli usmerjate na pravi pas in tako vedno obdržite pregled.

Zvok motorja, pospešek, rog
Otroški avtomobil ne navduši le s svojim varnim in sodobnim videzom, temveč tudi prepriča s pristnimi zvočnimi funkcijami. Ne samo rog in zvok motorja pri zagonu električnega vozila, temveč tudi zvok pospeška pri povečanju hitrosti ustvarja pravo vozniško izkušnjo.

Vse do zadnje podrobnosti
Po času vožnje do 1,5 ure, otroški električni avto Jeep Offroad Adventure potrebuje približno 4-8 ur polnjenja časa, da se v celoti napolni. Enostavno in priročno priključite na priloženi polnilnik čez noč. Gume z mehkim gumijastim obročem se morajo še vedno namestiti same, vendar to traja le nekaj minut. Skupaj je 97 % avtomobila že vnaprej sestavljivo. Sestava preostalih delov ne sme trajati več kot 30 minut.

Vrata za odpiranje
Vrata na levi in desni strani za odpiranje otroškega električnega avtomobila Jeep Offroad Adventure omogočajo enostaven in varen vstop za vašega otroka.

Transportni oklepaji in kastri
Zelo enostaven je tudi prevoz otroškega električnega avtomobila Jeep Offroad Adventure. S transportnim kastri zadaj in nosilnim ročajem spredaj, prevoz otroškega avtomobila uspe brez veliko truda.

2,4 GHz s prvo funkcijo
Želite igrati varno in spremljati vašega otroka v prvih korakih k mobilnosti? Zahvaljujoč priloženi daljinski upravljalnik, ste vedno v nadzoru! Ne glede na to, ali je hitrost ali samodejna zavora – do vseh parametrov lahko dostopate preko daljinskega upravljalnika 2,4 GHz s funkcijo First!

Vključno z mehkim zagonom
Zahvaljujoč mehkemu zagonu je za otroški električni avto zagotovljen nemoten zagon.

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3 – 6 km / h
Teža škatle (E): 30,0 kg
Prenos: 2x prestava za naprej – 1x prestava za vzvratno vožnjo
Zvočne funkcije: FM radio, SD kartice, USB, MP3, AUX FM radio
Dimenzije škatle (D X Š X V): 121,0 x 82,0 x 39,0 cm
Volan: volan z zvokom za hupo
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 2 motorja 12V 35W (skupaj 70W)
Transport: transportni valji zadaj, ročaj za nošenje spredaj
Vrsta vozila: terenska vozila
Vrata: Vrata, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 28,5 kg
Druge funkcije: osvetljena armatura, zvok motorja pri zagonu
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 1 x 12 voltov 7AH
Led osvetlitev: LED žarometi
Vzmetenje: spredaj in zadaj
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 115,0 x 72,0 x 78,0 cm
Največja obremenitev: 35 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!
Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih!
Ni primeren za uporabo v prometu!
Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!