fbpx

Otroški motocikel na električni avtomobil C031

Šik in športen v dveh kul design variantah: To je otroški električni motocikel C031. Videti je kot pravi skuter v miniaturnem formatu. Njegova hitrost je omejena na približno tri kilometre na uro, zato jo lahko že uporabljajo otroci od treh let. Integriran 6-kratni zvočni modul zagotavlja primerne zvoke, transportni kovček, ki pripada otroškemu motociklu za shranjevanje prostora. Tri mehke gume omogočajo udobno vožnjo in veliko stabilnosti. Zaščito zagotavljata tudi integrirani avtomatski zavorni sistem in LED žarometi. To otroško električno kolo otrokom prinaša veliko zabave in vam kot odrasli daje občutek, da v celoti živite do odgovornosti za malčka.

1 motor 6V, 12Watt (Skupaj 12Watt)

6-kratni zvočni modul za rog in glasbo

Utripajoča LED žarometa

Pnevmatike z mehkim gumijastim obročem

Čas vožnje do 1-1,5 ure 3 km/h Max. hitrost

vzvratna prestava

Elegantno otroško motorno kolo v dveh veščih zasnovah
Nočno črna v kombinaciji s srebrnimi in rdečimi barvnimi naglasi ali svetlo rdeča s srebrom in tu in tam malo črna: Z otroškim električnim motociklom C031 imate izbiro med dvema oblikovalska variantama. Oba sta privlačna. Do zadnjega detajla so podobno velikim skuterjem s svojimi zgornjimi zaboji in platišči v kromnem videzu. In zahvaljujoč priloženim navodilom za obratovanje in montažo, lahko dobro izgleda malo design wonder lahko nastavite enostavno in hitro.

Motor z 12 vatami pospešuje električni motor za otroke do 3 km/h
Za pospešek do treh km/h ima otroški električni motor 6-volt in 12- watt motor. Če je baterija popolnoma napolnjena, je čas vožnje do ene ure in pol. Nato lahko otroško motorno kolo polnite z elektromotorjem v štirih do osmih urah. Preprosto priključen čez noč: končano! Majhno električno kolo je opremljeno tudi s prednje in vzvratno prestavo za prilagodljivo vožnjo.

Praktični transportni primer z
zadostnim prostorom za shranjevanje na otroškem električnem motociklu
Tudi z otroškim električnim skuterjem ne sme manjkati praktičen transportni primer z zadostnim prostorom za shranjevanje. Električna zasnova skuterja bi bila nepopolna brez tako vrhunskega kovček. V tem je prostor za otroške določbe, pa tudi za najljubšo prisebno mažejo. Največja obremenitev otroškega električnega motocikla C031 je 30 kilogramov. Primeren je za otroke od treh do petih let.

6-kratni zvočni modul
v otroškem motociklu zagotavlja veliko različnih!
6-kratni zvočni modul se nahaja na krmilu tega otroškega motocikla in zagotavlja veliko akustične sorte. Pri zagonu slišiš hrup motorja. Modul, ki ga je mogoče upravljati preko dveh stikal za različne zvoke, predvaja tudi pesmi in lahko zveni kot rog.

Varno v pustolovščino
zaradi integriranega samodejnega zaviranja
Otroški električni motor C031 zaradi integriranega samodejnega zavornega sistema ponuja večjo varnost. Otroški motocikel vozi samo, dokler vaš otrok drži nogo na pospeševalnik. Če se stopalo oddali od pedala pospeševalnika, avtomatski sistem takoj ustavi otroški električni motor. Dodatno varnost zagotavljajo na primer krmilni ročaji, ki nudijo dobro podporo rokam. In seveda je elegantno električno kolo za otroke v skladu z vsemi ustreznimi predpisi EU za varnost izdelkov.

Z utripajočim LED žarometi
je otroško električno kolo enostavno prepoznati tudi ob mraku
Oprema majhnega električnega motocikla vključuje LED žaromete, ki utripajo v različnih barvah. Mnogim otrokom je všeč igra barv. Poleg tega jih je zaradi utripajočih žarometi na otroškem električnem motociklu lahko videti tudi ob mraku. To povečuje njihovo varnost. In ker gre za LED žaromete, je osvetlitev izjemno vzdržljiva in porabi tudi malo energije.

Tri gume z mehkim gumijastim obročem
Nudijo tiho vožnjo z dobro oprijem!
Otroški električni motocikel C031 je trik. Ima eno pnevmatiko spredaj in dve zadaj in zato nudi zaščito pred kopanjem, tudi ko ne vozi. Tri gume so tako imenovane vlečna obročka. Vsak ima mehek gumijasti prstan. Zaradi tega vozijo razmeroma tiho in imajo odličen oprijem. Zato so med potovanjem v zelo dobrem stiku s tleh, ki nudi tudi zaščito pred skakanjem in padcem.

Otroški električni motocikel C031
Primeren tudi za vašega otroka?
Z višino 92 cm se naš mali testni voznik počuti zelo udobno in varno na motociklu
S podobno višino bo lahko vaš otrok udobno potoval tudi v mini vozilu!
Z dolžino 102 cm, širino 41 cm in višino 64 cm je otroški avto dovolj velik za večino 3 – 5 let starih otrok

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: 3 km / h
Teža škatle (E): 11,0 kg
Menjalnik: prestava naprej + vzvratno prestavo
Dimenzije škatle (D X Š X V): 77,0 X 43,0 X 43,0 cm
Volan: 6-smerni zvočni modul za rog in glasbo
Čas polnjenja: 4-8 ur
Motor: 1 motor 6V 12W (skupaj 12W)
Tip vozila: dvokolesniki
Starost: 3-5 let
Teža izdelka (E): 10,0 kg
Varnost: samodejno zaviranje
Baterija: 1 x 6 voltov 4.5AH
Led osvetlitev: utripajoči LED žarometi
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 102,0 X 41,0 X 64,0 cm
Največja obremenitev: 30 kg
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!