fbpx

Otroški motorni skuter za motorna kolesa BT306 15 vatni motor – baterija 6V 4.5AH

Otroci Električni motorni helikopter skuter BT306 15W Motor – 6V 4.5AH Baterija
Dve kolesi, sedlo in svoboda, da si to, kar hočeš biti – za to se založijo Chopperjina motorna kolesa. Tako da lahko vaš potomci tudi obdarijo ta občutek prve neodvisnosti, mu lahko zdaj kot darilo daste otroški električni motorni helikopter.

“Born to be wild” – občutite zvok humming motorja in avtocesto pod gumami – in seveda vse to na otroku prijazen, varen in okolju prijazen način zahvaljujoč elektromobilnosti. Otroški helikopterski skuter v različnih barvah oranžne, zelene, bele ali rdeče barve ponuja ne le avtentičen motorni občutek, ampak tudi enako pomembno komponento varnosti za vas kot starša zahvaljujoč LED lučkam in rogu.

Električno kolo je primerno za otroke med 3. in 6. letom. Kolesa za usposabljanje zavarujte otroško motorno kolo pred napeljavo.

SD reža, USB, AUX in zgodbe v angleščini

Zvok motorja ob zagonu

Kovček za shranjevanje

LED žarometi spredaj

Stabilna vadbena kolesa

Kategorija: Oznaka:

Kul na cesti
Otroški električni motorni chopper se napaja z motorjem 6V 15Watt. To omogoča vašemu potomu, da varno pospeši na hitrost med 3 in 6 km/h in “križarjenje” po svojem svetu kot velik. S to power house – morda dodatno opremljen z otroško usnjeno jakno in otroškimi sončnimi očali – nič ne stoji na poti “Easy Rider” občutek za vašega otroka. Električno kolo za otroke ima čas polnjenja od 6 do 8 ur – kar pomeni neprekinjeno življenjsko dobo približno 1 do 1,5 ure. S težo 7,5 kilograma lahko motor enostavno in hitro prevažate. Z dimenzijami 90 x 45 x 55 cm se odlično prilega tudi v prtljažnik družinskega avtomobila.

Kovček za odpiranje
Kaj so kul sedla v chopperju za odrasle, je kovček za odpiranje za sedlom v otroškem električnem motornem helikopterju. Tam lahko vaš otrok priročno shrani majhne stvari, steklenice ali prigrizke. V zgornjem primeru lahko najdete tudi različne slikarske predmete, kot so zvezki, knjige, bloki ali pisala. Zaradi videza rezervnega kolesa se kovček harmonično prilega podobi otroškega helikopterja. Kovček se na primer odlično prilega tudi USB palicam z veliko glasbe in otrokom prijaznimi radijskimi igrami.

SD reža, USB, AUX in zgodbe v angleščini
Vaš otrok lahko posluša legendarno motoristično pesem »Born to be wild« in hkrati udobno in predvsem stilsko rjove skozi pokrajino na otroškem električnem motornem helikopterju. To omogoča sd reža vgrajena v otroški električni motor in USB vrata. Da druge ne bi motila glasba ali najljubša zvočna knjiga vaših potomcev, lahko vse poslušajo preko slušalk (AUX). Zgodbe, vključene v motorno kolo v angleščini, so tako zabavne kot poučno dragocene.

Prednje in vzvratno orodje
Krmiljenje normalnega motocikla naprej je zaradi številnih prestav razmeroma enostavno, vendar ga morate vedno potisniti nazaj. Otroški električni motorni helikopter po drugi strani omogoča, da je otroku to enostavno in udobno tako skozi prednje kot obratno orodje. Ta velika in preprosta prestava omogoča električni motor za otroke, na primer, parkirati nazaj kot avto. Zahvaljujoč tej dvojni prestavi se lahko vaši potomci veliko naučijo tudi o rokovanju z vozili.

LED žarometi
Vidljivost v prometu je ena najpomembnejših varnostnih značilnosti tudi za otroški električni motorni helikopter. Zahvaljujoč led žarometi, ki so obrnjeni naprej, lahko vaši mladiči bolje prepoznajo druge ljudi ali ovire tudi v difazno svetlobo ali temo, pa tudi vaš potomec in njegov otroški električni motor postane vizualno zelo vpadljiv in je težko spregledati cestnega uporabnika skozi žaromete. Svetlobo in motor napaja elektrika. Vi in vaš otrok lahko enostavno preberete raven baterije preko LCD indikatorja polnjenja na električnem motociklu.

Stabilna vadbena kolesa
To ve vsak motorist – takoj ko pade vaš stroj, ga je težko ponovno nastaviti. Da se to ne bi zgodilo vašemu potomstvu, ima otroški električni motorni helikopter stabilna vadbena kolesa. Tako med vožnjo, kot tudi pri stoje, ni tveganja, da bo električni motocikel za otroke nenadzorovano prevrnil čez bok. Kolesa za vadbo električnega motocikla enostavno uspejo vzdrževati povprečno težo otroka. Poleg vadbenih koles je predvsem kolesa, ki zagotavljajo varno držalo za vašega otroka in motorno kolo. Te gume so narejene iz mehke gume, kar jim daje dober oprijem. Damping lastnosti mehkih gumijastih gum varujejo tudi vašega otroka.

Vključno z mehkim zagonom
Samozavesten občutek za dosežek tudi za voznike začetnikov: Mehek začetek za nemoten začetek!

4 barve
Zelen Oranžen Bel Rdeč

Certifikati: CE, EN71, EN62115, ROHS
Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 8,5 kg
Menjalnik: 1x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: MP3, USB, SD kartica, AUX, zgodbe v angleščini
Dimenzije škatle (D X Š X V): 74,0 x 28,0 x 32,0 cm
Čas polnjenja: 6-8 ur
Motor: 1 motor 6V 15W
Tip vozila: dvokolesniki
Starost: 3-6 let
Teža izdelka (E): 7,5 kg
Druge funkcije: ohišje, ki ga je mogoče odpreti, LCD indikator polnjenja
Baterija: 1 x 6 voltov 4.5AH
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 90,0 x 45,0 x 55,0 cm
Sedež: Sedež za 1 osebo
Krmilo: krmilo z zvočnim modulom za rog in glasbo
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!