fbpx

Otroški osebni avtomobil Ford Ranger z licenco 3v1 s potisno palico in senčnikom

Otroški avto z licenco Ford Ranger
Avtomobil s funkcijo 3 v 1
Otroški avtomobil za vožnjo navdušuje s svojo originalno kakovostjo blagovne znamke, zahvaljujoč uradni Fordovi licenci in z različnimi možnimi uporabami. Udoben naslonjalo in dve vrtljivi varnostni palici tudi najmlajšim otrokom, starim od enega leta, omogočata trdno držanje in zanesljivo zaščito pred padcem. V kombinaciji s teleskopskim drogom z ročajem in nastavljivim senčnikom se lahko otroški potisni avtomobil v hipu spremeni v potisno vozilo kot zamenjavo za vozičke! Za lastno raziskovanje sveta lahko velike tekalne plasti enostavno odstranite, tako da močna kolesa z mehkimi gumijastimi obroči in dobro odmikajo od tal utirajo pot za številne vznemirljive dogodivščine. Bleščeči LED žarometi in večnamenski volanski obroč s hupo in glasbenim gumbom aktivirajo otrokovo veselje do igre in zagotavljajo nepozabno doživetje. Vsi razširitveni moduli so vključeni v obseg dobave, tako da lahko vi in ​​vaši ljubljeni v celoti uživate v vseh lastnostih vozil Ford Ranger za vašo starost! Naj vaš otrok odrašča na vozilu Ford Ranger in doživite, kako se spodbuja neodvisnost vašega malčka!

Otroški avto Ford Ranger je popoln začetek za prvo pustolovščino vašega otroka. Zahvaljujoč originalni Fordovi licenci je bila ustvarjena podrobna kopija velikega tovornjaka Ford Wildtrak, ki navdušuje s svojim elegantnim videzom, robustno konstrukcijo in kakovostjo blagovne znamke. Velike pnevmatike s kromiranimi platišči kljubujejo vsem oviram na cesti in motivirajo vsakega otroka, da se vozi na veselje! Kotna oblika in velik odmik od tal izražata moč in svobodo. Široka maska ​​in popolnoma delujoči LED žarometi ne izgledajo le zavajajoče resnično, ampak tudi navdihujejo domišljijo vašega otroka. S tem otroškim avtomobilom nič ne ovira pristne vozniške izkušnje in dolgotrajne zabave!

Raje dovolim, da me potiskajo!
Utrujenega otroka udobno pripeljite domov s potisno palico
Domišljijska konstrukcija otroškega avtomobila Ford Ranger ima še več funkcij, pripravljenih za vas in vašega otroka! Če vašemu otroku po dolgem pohodu zmanjka sape, vam ni treba mukotrpno vpenjati otrokovega avtomobila pod roko! V naslonjalo lahko vstavite teleskopsko palico z ročajem, tako da lahko odraslega brez težav uporabite kot dodaten pogon na dolgih ali težkih odsekih. Otroški avtomobil je v kombinaciji z varnostnimi palicami idealna zamenjava za vozička! Tako se zabava v igri ohranja in vsak cilj je mogoče doseči brez stresa.

Varnost na prvem mestu!
Zanesljive varnostne palice in nasloni združujejo varnost in udobje
Da bi tudi najmlajšim otrokom omogočili obetavna in nepozabna doživetja, je varnost v otroškem avtomobilu Ford na prvem mestu! Rolo lahko enostavno zamenjate za visoko naslonjalo, na katerega sta pritrjeni dve ločeni varnostni palici. Ker se ti nosilci trdno pritrdijo na volanu, nastane zaprto potniško območje, ki učinkovito preprečuje njihovo izpadanje. Varnostne palice je mogoče zložiti na obeh straneh, kot so krilna vrata, tako da je vlečenje in izstopanje otroška igra. S tem varnostnim konceptom lahko otroški tobogan v hipu spremenite v stabilno in udobno vozilo. Tudi malčki od enega leta lahko uživajo v raziskovanju svojega sveta!

Večnamenski volan z gumbom za glasbo in hupo
Tako kot pri velikem vozilu je tudi v otroški avtomobil Ford vgrajen popolnoma funkcionalen večnamenski volan. Vesel rog ustvarja občutek pristnosti in navdihuje vašega otroka, da se potopi v svoj svet igranja. Glasbeni gumb predvaja različne melodije in zagotavlja pravi utor za vsako ekskurzijo. Na otroškem avtomobilu Ford Ranger ni dolgčas, saj je raznolikost in dobro vzdušje zagotovljeno!

Kabrio občutek brez sončnih opeklin
Sončna streha na Fordovem vozilu to omogoča
Predvsem mali otroci potrebujejo posebno zaščito. To je v celoti upoštevano v tem otroškem avtomobilu. Veliko število možnosti razširitve, vključenih v obseg dobave, zagotavlja, da tudi prva izkušnja na mobilnem podstavku postane prijeten občutek dosežka. Vrtljiv senčnik zanesljivo ščiti pred sončnim sevanjem in zaokrožuje varnostni koncept otroškega avtomobila Ford Ranger. Namesto sončnih opeklin je dan na vrsti spremenljiv občutek, tako da lahko vi in ​​vaš otrok uživate v sproščenem izletu na svežem zraku!

Praktičen predal za shranjevanje
pod sedežem in na prtljažniku
Otroški avtomobil Ford Ranger ponuja veliko prostora za hrano, zbrane spominke ali uporabne predmete na poti. Tako kot pri velikem Ford Wildtraku ima tudi otroški drsni avtomobil prtljažnik. Če to ni dovolj, je pod zložljivo klopjo več prostora za shranjevanje dragocenih predmetov in zakladov. Odkrijte možnosti, ki jih ponuja Fordov otroški avtomobil, in skupaj s svojim ljubljenim doživite povsem novo pustolovščino!

Otroški poganjalček s številnimi funkcijami
LED žarometi, pnevmatike z mehkimi gumijastimi obroči in tekalne plasti
Otroški avtomobil za vožnjo je zasnovan kot visokokakovostna igračka z blagovno znamko za čim širšo uporabo in ima zato široko paleto lastnosti. Groovy LED žarometi poudarjajo bližino odličnega izvirnika in spodbujajo otroka, da uživa v igri. Široke pnevmatike so primerne za različne površine. Pesek, travo ali gramoz je mogoče zlahka premagati, mehki gumijasti obroč na kolesih pa poskrbi tudi za zabavo pri vožnji brez prask v notranjosti! Tekalne plasti na sponke zagotavljajo večnamensko uporabo kot otroški tobogan s prostorom za noge in kot potisno vozilo, na katerem se lahko tudi najmlajši sproščeno gibljejo po območju. Privoščite sebi in svojemu otroku celovito igralno izkušnjo, ki upošteva potrebe vseh!

Učenje samostojnosti je otroška igra
Mobilnost je prednost za motorični in kognitivni razvoj otrok. Otroški avtomobil Ford Ranger ponuja tudi najmlajšim otrokom varen način za samostojno raziskovanje sveta. Otroški avtomobil zaradi svoje večnamenske uporabe dolgo časa ostaja zanesljiv spremljevalec na poti do samostojnosti. Različne funkcije spodbujajo malčke, da so aktivni in uživajo v igri. Otroški avtomobil Ford Ranger je kot nalašč za veselo odraščanje!

Otroški avtomobil Ford Ranger z idealno velikostjo za vašega otroka?
Naši majhni testni vozniki so se z višino približno 92 cm počutili zelo udobno in varno na otroškem avtomobilu Ford Ranger
S podobno višino se bo vaš otrok zelo zabaval v vozilu Ford Ranger!
Vozniški avtomobil Ford Ranger z višino 28 cm, širino 43 cm in dolžino 70 cm je dovolj velik za večino otrok, starih 1 leto

Teža škatle (E): 7,6 kg
Dimenzije škatle (D X Š X V): 71,0 x 43,0 x 28,0 cm
Volan: volan z zvočnim modulom za glasbo in hupo
Vrsta vozila: potisni avto
Starost: od 1 leta
Teža izdelka (E): 6,6 kg
Druge funkcije: drsna funkcija, sončna streha
Naslon za noge: opori za noge za drsenje
Led osvetlitev: LED žarometi spredaj
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 70,0 x 43,0 x 84,0 cm
Sedež: Sedež za 1 osebo
Blagovna znamka: Ford
Pnevmatike: pnevmatike z obroči iz mehke gume