fbpx

Otroški quad Racer 1000, žepni quad z 1000 W elektromotorjem Zelen

Otroški quad Racer 1000, žepni kvad z elektromotorjem 1000 watt, 3 baterije, amortizerji, do 25 km/h
Miniquad Električni Otroci Racer 1000 Watt
Miniquad Električni Otroci Racer 1000 Watt
Užitek
varne vožnje na cesti

Miniquad Električni Otroci Racer 1000 Watt
Nemški
diler

Električni otroški quad racer 1.000 watt offroad avantura z žepnim quad
Otroški kvad je fantastična igra, ki združuje zabavo, pustolovščino in odgovornost. Športna zasnova, zanesljiv motor in super ravnanje navdihujeta otroke in odrasle. Otroški električni quad Racer je popoln model vstopne ravni. Tudi otroci od petega leta starosti lahko pridobijo svoje prve vozniške izkušnje. Električni kvad z 1.000 watt motorjem ima veliko različnih značilnosti. Omogoča tudi majhnim otrokom, da doživijo veliko veselje vožnje: bodisi na vrtu, na zasebnih poteh ali na tečaju. Zaradi nizke teže in kompaktnih razsežnosti imajo otroci vedno žepni kvad pod nadzorom. Če vozilo kljub temu najdejo v ne predočenem položaju, sistem Safety Touch samodejno zavira vozilo. Okolju prijazen električni motor napaja zmogljiva 36 V baterija. Polni naboj baterije je nato dovolj za do 90 minut vožnje užitka naenkrat. Odvisno od starosti in sposobnosti otroka, lahko zadavite največjo hitrost v treh fazah. Perforirane zavore na obeh osi zagotavljajo potrebno zavorno silo. Varno upočasnijo otroški kvad, ki lahko pospeši do 25 km/h. Amortizerji in zemeljski očistek 85 mm omogočajo terensko zmogljivost in otroku omogočajo enostavno prečkanje ovir. Z drugimi besedami, s tem kvadom otroci doživijo prve dogodivščine z motoriziranim vozilom. Usposabljajo sposobnost koncentracije in pozornosti. Naučili se boste tudi odgovornega obnašanja. Bodimo pa iskreni: predvsem jim bo všeč občutek svobode, da se sami vozijo!

Niti očetov avto nima toliko moči.
Močan1.000 watt električni motor. Zmogljiv električni motor otroškega električnega četverica Racer navdihuje s svojim delovanjem. 1.000 vatov pri 36 voltih zagotavlja največjo hitrost 25 km/h. Naj vaš otrok brez skrbi whizz okoli na vrtu ali na umazanijskih cestah. Ta električni kvad za otroke ustvarja gradiente tudi z igranjem. In vse brez izpušnih hlapov, ki dišijo neprijetno in onesnažujejo zdravje in okolje. Pogon teče skoraj tiho, kar je prednost predvsem za manjše otroke. In ne nazadnje, elektromotor z nizkim vzdrževanjem prepriča s svojo dolgoživostjo. Zabava z otroškim kvadom je zagotovljena!

Do 90 minut čistega užitka v vožnji
Možno zahvaljujoč 3 močnim12 V baterijam
Pomembna točka z električnim kvadom z 1.000 vati moči je baterija. Tri zmogljive 12 V baterije zagotavljajo dovolj moči, da lahko brez oklevanja naredijo večje kroge. Vendar pa ne pozabi, da na življenjsko dobo baterije vpliva več dejavnikov. Hitreje ko vozi otrok, bolj se uporablja baterija. Prav tako je težji otrok, več energije porabi žepni kvad. In seveda ima tudi teren vlogo. V povprečju pa zmogljiva baterija naenkrat prinese do 90 minut užitka v vožnji.

Ko otroško kolo postane preveč dolgočasno
Popoln začetnikvad za otroke
S tem modelom na ravni vstopa bo vaš otrok odkril fascinanten svet quad! S svojo lahko težo 43 kg in višino sedeža 53 cm imajo otroci od 5. leta starosti že dovolj nadzora nad štirikoloma. Z možnostjo postopnega uravnavanja hitrosti se otrok postopoma navadi na vožnjo vozila. To zagotavlja večjo varnost pri obravnavanju kvad za otroke in na koncu povečuje samozavest vaših malih pustolovcev.

Ni težav nad hribom in dolinami
zahvaljujoč amortizerjem in odmikom od tal
Amortizerji otroškega električnega quad racerja zagotavljajo veliko udobje. Otrok se varno vozi po neuspelem terenu. Šoki so učinkovito oblagani, ščitijo otroku telo in povečujejo varnost vožnje. Ne glede na to, ali so to kamenje ali veje: Talni očistek 85 mm v kombinaciji z dobro profiliranimi gumami omogoča, da otroški četverica z elektromotorjem brez težav prečka ovire. Zagotovljena absolutna off-road zabava!

Najprej varnost.
Safty Touch sistem kot stikalo za zaustavitev v sili
Pravo veselje nastane le za otroke in predvsem starše, ko je varnost na prvem mestu. Zato ima električni kvad za otroke dirkača varnostni sistem na dotik. To pomeni, da mora otrok dati desno nogo na stikalo v vznožju, da lahko vozi vozilo. Če vaš otrok izgubi nadzor v situaciji in dvigne nogo iz stikala za zaustavitev v sili, bo napajalnik prekinjena in otroški QUAD bo ustavljen. Povzetek: Tudi v zapletenih situacijah je mogoče, da se vaš otrok na žepnem kvadu izogne nesreči ali pade zaradi sistema Safety Touch.

Vsekakor zmogljive in zabavne zavore
Disk zavore za kratko zavorno razdaljo
Pri hitrosti do 25 km/h so dobre zavore nepogrešljive. Električni kvad za otroke je opremljen s perforiranimi disk zavorami na sprednji in zadnjih osi. Ti zagotavljajo enotno zaviranje in po potrebi hitro ustavijo ATV quad. Vaš otrok ostaja varno na sedežu in tako obdrži nadzor nad vozilom.

Več hitrosti v trenutku
3 stopnje hitrosti, nastavljive zdodatnim ključem
Električni atquad za otroke ima dodatno stikalo, ki omogoča nastavitev največje hitrosti. Stikalo se upravlja s ključem. Zato otrok ne more spremeniti največje hitrosti kasneje sam. Za voznike začetnike in majhne otroke zadostuje prva stopnja z največjo hitrostjo do 9 km/h. Če ima otrok več izkušenj in so njegove duševne in motorične sposobnosti dovolj, se hitrost lahko poveča na 15 km/h in končno na 25 km/h.

Tako športen, da
bi oče želel voziti sebe. Otroški kvad s športnim dizajnom in 6 različnih barv
S pravo barvo je žepni kvad še bolj zabaven! Za dekleta in fante, ki obožujejo pustolovščino, je torej na voljo šest različnih barv. Osnovna barva športnega dizajna je črna. Za barvo naglasa okvirja in delov sejem, imate 6 različnih možnosti.

Izberite otroku najljubšo barvo.
Svetlo roza, močno oranžna ali svetlo rumena. Sveže zelena, globoko modra ali svetlo rdeča so vam na voljo. Imaš izbiro.

Hitrost: do 25 km / h je mogoče zmanjšati v 3 stopnjah
Višina sedeža: 53 cm
Teža škatle (E): 48,0 kg
Menjalnik: naprej – nevtralno – vzvratna prestava
Dimenzije škatle (D X Š X V): 103,0 X 57,0 X 48,0 cm
Oddaljenost od tal: 85 mm
Motor: 36 voltov 1000 vatov
Začetek: ključavnica za vžig
Tip motorja: električni
Vrsta vozila: Miniquad
Sredinska razdalja: 690 mm
Starost: od 5 let
Zavore: perforirane kolutne zavore spredaj in zadaj
Teža izdelka (E): 43,0 kg
Varnost: nožno stikalo Safety Touch System
Pogon: elektromotor
Baterija: 3 x 12 voltov 12 AH
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 106,0 x 59,0 x 70,0 cm
Največja obremenitev: 50 kg
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Gume: spredaj 4.10-6 in zadaj 13×5.00-6