fbpx

Otroško gasilsko društvo za električne avtomobile LL911 rdeče

Gasilci so tukaj!
Otroški električni avtomobil v avtentičnem dizajnu gasilstva ne pušča ničesar zaželenega! Vsi otroci med tretjim in sedmim letom se lahko tukaj prepustijo svojim sanjam. Ker brizge gasilcev, zvočniki za objave in obvezna modra luč zagotavljajo največji faktor zabave. Zahvaljujoč dvema 45-vatnima motorjema otroški električni avtomobil na pobočja prinese živahnih 3-6 km / h. Torej, vaš mali reševalec je hitro tam, ko bo težko!

Posebni signalni toni,
Glasba in rog
Rdeči vrtljivi svetilnik
Kul dodatki za male gasilce
Udobni usnjeni sedeži z 2 točkovnimi pasovi
Zanesljivo Samodejno zaviranje
Pnevmatike z Mehki gumijasti obroč
TATÜÜTATAAA
Gasilsko delo ni priljubljeno le pri otrocih zaradi televizijskih serij in knjig. Z gasilskim električnim otroškim avtomobilom kupite svojemu potomcu neprimerljivo igračo z dodano vrednostjo. Ker tukaj lahko vaši potomci resnično spustijo pare in razvijejo ustvarjalne svetove iger. Številne funkcije trenirajo tudi koordinacijo, fino motoriko in zaznavanje. Vklopite signalno luč in sireno – gremo!

Zvočne funkcije
Poleg sirene in hupe ima otroški električni avtomobil še različne druge zvočne funkcije. Vaš mali reševalec lahko posluša svojo najljubšo glasbo ali radijsko igro vsakič, ko se vozi. Preprosto uporabite povezavo AUX ali USB ali vstavite kartico SD – električni avto za otroke ponuja vse tehnične zahteve za bogat zvok. Tako je najboljše razpoloženje zagotovljeno!

Rotacijski svetilnik
Vozite kot veliki! Rdeči vrtljivi svetilnik zagotavlja nepogrešljiv videz gasilcev. Velikodušno se razteza po celotni sprednji strani in kaže, da so vaši potomci v akciji. LED žarometi zagotavljajo dodatno vidljivost – in s tem varnost. Otroškega električnega avtomobila ni mogoče spregledati tako podnevi kot v mraku. Varnost na prvem mestu – tudi za majhne reševalce!

Zvok motorja in sirena pri zagonu
Ko gre gasilsko vozilo v akcijo, mora biti otroški električni avtomobil takoj pripravljen za uporabo. Zato sirena zasliši takoj ob zagonu motorja. Vklopite prestavo za naprej ali nazaj, stopite na plin – pojdi! Vaš otrok se lahko na vsakem potovanju veseli edinstvene gasilske avanture. Svetlo rdeč električni avto za otroke dobesedno prinaša barvo v otroško sobo in na vaš vrt!

LED žarometi
Pomembna je dobra vidljivost. Tako tudi za mlajšo generacijo gasilcev! Zato otroški električni avtomobil ni opremljen le z vpadljivo signalno lučjo, ampak tudi z močnimi žarometi. Tako je povzročil precej razburjenja. Ker LED luči ne oddajajo le svetlobe. Prav tako krasijo električni otroški avtomobil kot elegantno podrobnost in prispevajo k pristnemu slogu. Gasilsko vozilo za otroke – prava paša za oči!

Kul dodatki
Za veliko zabave s hladno vodo smo oblikovali lahek rezervoar za vodo z brizgo za vodo. Ta se lahko enostavno pritrdi na zadnji del otroškega električnega avtomobila ali pripne na hrbet. Cev za vodo deluje kot velika vodna pištola – nihče ne more ostati suh, če tega ne želi! Enostavno napolnite rezervoar za vodo z vodo iz pipe in pojdimo na boj z vodo!

Usnjeni sedeži z 2 -točkovnimi pasovi

Prostor za shranjevanje dodatne opreme

Mikrofon za objave

2,4 GHz daljinski upravljalnik
Otroški električni avtomobil ima ustrezne lastnosti, tako da lahko vaši potomci varno opravijo svoje misijske izlete. Daljinski upravljalnik vam omogoča popoln nadzor nad hitrostjo in zaviranjem! Samodejne zavore in pasovi na obeh usnjenih sedežih zagotavljajo največjo varnost tudi med drznimi manevri. Pnevmatike iz trdne gume dopolnjujejo paket s še posebej dobrim oprijemom. Vedno vam želimo dobro potovanje!

Vključno z mehkim zagonom
Idealno primerno tudi za najmlajše voznike začetnike: zahvaljujoč mehkemu zagonu je vsako potovanje občutek dosežka!

Mehki začetek speljevanja

Hitrost: približno 3-6 km / h
Teža škatle (E): 37,5 kg
Menjalnik: 3 x naprej + 1x nazaj
Zvočne funkcije: AUX. SD kartica, USB
Dimenzije škatle (D X Š X V): 134,0 x 74,0 x 54,0 cm
Volan: volan z zvokom za glasbo in hupo
Čas polnjenja: 8-10 ur
Motor: 2 motorja 24V 45W (skupaj 90W)
Vrsta vozila: delovna vozila
Vrata: vrata, prtljažnik, ki jih je mogoče odpreti
Starost: 3-7 let
Teža izdelka (E): 35,5 kg
Druge funkcije: mehak zagon, obvestila zvočnikov, gasilsko vozilo
Varnost: varnostni pas, samodejna zavora
Baterija: 24 voltov 5 AH
Led osvetlitev: LED žarometi, LED signalna luč
Vzmetenje: zadnje vzmetenje
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 120,0 x 65,0 x 65,0 cm
Največja obremenitev: 40 kg
Sedež: usnjen sedež za 2 osebi
Blagovna znamka: Actionbikes Motors
Pnevmatike: pnevmatike iz trdne gume EVA
Čas delovanja: čas vožnje do 1-1,5 ure
Daljinski upravljalnik: 2,4 Ghz s prvo funkcijo

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!
Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih!
Ni primeren za uporabo v prometu!
Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!