fbpx

Otroško mini električnen Crossbike “Gepard” 500 W ojačane vilice 36V

Otroško mini električno križno kolo “Gepard” 500 W ojačane vilice 36V
Če želite kupiti otroški križ, ki ima poleg elegantnega dizajna v 3 barvnih variantah tudi tehnične izpopolnjenosti in prefinjene varnostne ukrepe, je električni otroški motocikel “Gepard” idealna izbira! Zahvaljujoč zmogljivemu 500-vatnemu motorju in 36-voltni bateriji lahko vaš mladi dirkač prevozi do 15 km po pobočjih s hitrostjo 7, 15 ali 25 km/h! Zagotovljena vrhunska vozniška izkušnja!

Prepričljive lastnosti
2,4 Ghz daljinski upravljalnik
36 voltov 9 Ah
Svinčena baterija

LED luč
26 kilogramov

Platišča v videzu aluminija
Samodejni prenos

Mp3 povezava
500 vatov motor

2 točkovni pasovi
Stikalo za izklop motorja
na krmilu

Obročaste pnevmatike iz mehke gume
3 stopenjski plin
25, 15 in 7 km/h

Gepard – odličen spremljevalec na motokros pobočju
Elektronski zaganjalnik zagotavlja dostojno pospeševanje v tem električnem motociklu, ki ga je mogoče nastaviti v treh korakih s prižiganjem in ga prilagoditi izkušnjam vašega otroka. Zahvaljujoč športnemu zračnemu filtru in športnemu izpuhu lahko vaš potomec preizkusi svoje vozne sposobnosti z otroškim motokros gepardom pri stabilnih vrhunskih hitrostih 25 km/h. S tem mini kolesom boste vedno imeli dober nastop na progi!

Precej velik
Z otroškim električnim motorjem Gepard vas čaka prefinjena preplet posameznih komponent! Tukaj pnevmatike z žeblji v spremenljivih velikostih zagotavljajo dober oprijem na preizkušnjah, medtem ko lahko vaš mali profesionalni športnik zaradi nastavljivega blažilnika in ojačanih vilic izvaja natančne in zahtevne manevre, kot so skoki in padci z otroškim križem. Poleg tega perforirane kolutne zavore na sprednjih in zadnjih kolesih zagotavljajo natančno krmiljenje in ekstremno pojemanje s popolnim nadzorom in maksimalno varnostjo.

Močnih 500 vatov
500 vatov zagotavlja dovolj potiska in dvigne cross kolo do 25 km/h. S 3 stopnjami plina lahko prednastavite 3 hitrosti: 25, 15 in 7 km/h.

Disk zavore
spredaj in zadaj

2-točkovne dimenzije varnostnega pasu
Stikalo za izklop motorja
na krmilu

Platišča v videzu aluminija
Robusten
Amortizerji

Dimenzije reže za SD kartico
3 stopenjski plin
25, 15 in 7 km/h

Podrobnosti Mini Beachcomber
Najsodobnejše varnostne funkcije
Z vidika varnosti se otroški cross motocikel Gepard opira na najvišje varnostne standarde za brezskrbno vožnjo! Otroški kros je opremljen z zmogljivimi zavorami, mehkimi, vzmetnimi blažilniki in vlečno vrvico, ki ob padcu ali izgubi nadzora takoj ugasne motor mini kolesa. Poleg tega se lahko zaradi inovativnih detajlov otroški električni motocikel prilagodi višini in izkušnjam mladega dirkača.