fbpx

Otroško motorno kolo C051, otroško električno motorno kolo z 12 vatnim motorjem, LED žarometi, 2-stopenjski menjalnik

Z elegantnim dizajnom in izbiro treh elegantnih barv črne, rdeče in srebrne barve je otroški električni motocikel C051 vizualno pravi vrhunec. Toda ne prepriča samo videz. Ponuja tudi veliko užitka v vožnji. In to že za triletne. Otroško motorno kolo navduši s prestavo naprej in vzvratno. Tri kolesa zagotavljajo optimalno stojalo. In 12- watt motor pospešuje stroj do tri kilometre na uro. Akustično prepriča tudi otroško električno kolo: Zahvaljujoč vgrajenem 6-kratnem zvočnem modulu s rogom, zvoki in glasbo. Posebno visoko varnost zagotavljajo integrirani avtomatski zavorni sistem, pnevmatike vlečne obročke in veliki LED žarometi. Nič ne stoji na poti razburljivega kolesarja. Pa vendar: Vaš otrok je vedno dobro zaščiten.

6-kratni zvočni modul za rog in glasbo

Hitrost 3 km/h

Prednja in vzvratna prestava

Samodejna zavora (stoji takoj po izpustu pedala pospeševalnika)

Pnevmatike za vlečna obroča

Zmogljiv 6 Volt 12 Watt motor

Tri elegantne barve zagotovo izpolnjujejo vsak okus!
Črna, rdeča ali srebrna? Izbira je tvoja! Otroško električno kolo C051 je na voljo v treh elegantnih barvah. Torej vam je zagotovljeno, da boste našli varianto, ki je vaš otrok in vam je še posebej všeč. Mogoče si vzela enihi rdeč model? Ali pa plemeniti črni stroj? Ali bi raje bleščeč kovinski videz? Ne glede na to, kako se odločite, je otroško motorno kolo podobno zmogljivem dirkalnem stroju s svojo aerodinamično zasnovo v vseh treh variantah. Velike in zacudnjene otroške oči so zagotovljene!

6-kratni zvočni modul
za rog in glasbo na otroškem električnem motociklu
Kaj bi bil motor brez odličnega zvoka? Vreden največ pol. Seveda to velja tudi za otroški električni motor. Zato ima otroški električni motor C051 odličen 6-kratni zvočni modul. Vsakič, ko se stroj zažene, se sliši hrup motorja in z dvema stikaloma na nadzorni plošči lahko vaš otrok predvaja druge zvoke, kot je rog.

Križarjenje kot za velike!
Pospešite do 3 km/h z 12 vati
Otroški električni motor C051 se napaja s trdnim in robustnim 12-vatnim elektromotorjem. Pospešuje stroj do hitrosti do treh kilometrov na uro. Energijo za to dobavlja integrirana 6-voltna baterija z nominalnim polnjenjem štirih amper-ur. Vaš otrok lahko vozi stroj približno eno do dve uri, preden mora ponovno vzpostaviti povezavo z omrežjem. Baterijo lahko polnite s priloženim polnilom v kateri koli gospodinjski vtičnici. Ponovno napolnjen, električni motocikel za otroke potem ponuja čisti užitek v vožnji.

Na cesti varno!
Integrirana avtomatska zavora v električnem motociklu
Ni vam treba skrbeti, če vaš otrok sedi na otrokovem električnem motociklu. Zanesljiv samodejni zavorni sistem, vgrajen v stroj, ga varuje pred nenadzorovano vožnjo ves čas. Če stopalo zdrsne s poganjalnega pedala stroja, se otrokov električni motocikel takoj ustavi. Kljub temu otroka ne smete pustiti popolnoma brez nadzora. Vedno si zapomnite: vaši mali motoristi še vedno vadijo.

Se voziš z otroškim motorjem ob mraku?
Vaš otrok se želi malo voziti z električnim motorjem za otroke ob mraku? Zabavaj se z njim! Veliki LED žarometi optimalno osvetlijo vozno pot. To vašemu otroku omogoča hitro in enostavno prepoznavanje možnih ovir na poti. In tudi za druge je motocikel zaradi velikega žarometa zlahka prepoznaven ob mraku. Luči in utripajoče luči v različnih barvah tudi zagotavljajo, da je ne morete zamuditi.

Obtičala vožnja izključena!
Otroško električno kolo s prednje in vzvratno prestavo
Gnoja! Mreža je zaklenjena! Če ima otroški električni motor samo eno prednje orodje, se to včasih zgodi zelo hitro. Da bi se zabava nadaljevala, se mora vaš otrok sneti in stroj morate vrniti v položaj. Ne tako z otroškim električnim motorjem C051. Prednja in obratna prestava olajšata manevriranje. S pritiskom gumba vi ali vaši mali dirkači preprosto preklopite med prestavami. Ta svoboda nudi vašemu otroku še veliko priložnosti za odkrivanje sveta na otroškem motociklu in zagotavlja tudi veliko boljšo izkušnjo jahanja.

Varno & tiho
otroško električno kolo z vlečno obročno gumo
Otroški električni motocikel C051 se vozi na treh vlečno obročnih gumah. Sestavljeni so iz ovojne plastike in mehkega gumijastega obroča kot jedra. Ta kombinacija omogoča, da se otroški električni motor giblje bolj tiho na trdih tleh. Poleg tega imajo kolesa dober oprijem tudi na štekani progi. Kot rezultat tega, vaš otrok vozi varneje in lahko trenira svoje gibe in motorične sposobnosti tako varno kot igriv. Med drugim vožnje na otroškem električnem motociklu izboljšajo interakcijo rok in nog kot tudi otrokov občutek za ravnotežje.

Vse dobre stvari…
Ustreza praktičnemu primeru prevoza
Vaš otrok želi rezervacije za potovanje na otroškem motorju? Brez težav. Preprosto uporabite praktično transportno kovček. Dovolj velika je, da bo tudi najljubša žival iz tkanin vašega otroka našla svoje mesto v tem. Največja obremenitev tega otroškega električnega motocikla je 25 kilogramov. Sam motocikel tehta le šest kilogramov in s kompaktnimi dimenzijami 81,5 x 37,0 x 53,5 centimetrov je dovolj majhen, da ga lahko shranite v stanovanje.

Zertifikate: CE, EN71, EN62115, ROHS
Geschwindigkeit: 3 km/h
Kartongewicht(E): 7.0 kg
Getriebe: Vorwärtsgang + Rückwärtsgang
Kartonmaße (L X B X H): 60.0 X 37.0 X 36.0 cm
Ladezeit: 4 – 8 Stunden
Motor: 1 Motor 6V 12Watt (Total 12Watt)
Fahrzeugart: Zweiräder
Alter: 3-5 Jahre
Produktgewicht(E): 6.0 kg
Weitere Funktionen: 6 – Fach Soundmodul für Hupe und Musik, Koffer zum Öffnen
Sicherheit: Bremsautomatik
Batterie: 1 x 6 Volt 4AH
Produktmaße (L X B X H): 81.5 X 37.0 X 53.5 cm
Max. Zuladung: 25 kg
Sitz: Sitz für 1 Person
Marke: Actionbikes Motors
Reifen: Reifen mit Weichgummiring
Betriebsdauer: Fahrdauer bis zu 1-1,5 Stunden

POZOR
Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabljajte samo pod nadzorom odraslih! Ni primeren za uporabo v prometu! Bodite pozorni na ustrezno zaščitno opremo!