fbpx

ROBWAY RG1 LED hoverboard, odrasli in otroci, 6,5-palčni skuter s samouravnoteženjem, aplikacija Bluetooth, 700 vatov Moder

Pojdi in takoj začni!
Robway RG1 prihaja na dom pripravljen za uporabo. Če želite v celoti uživati v vseh funkcijah, poiščite priložena navodila za uporabo. Tukaj boste izvedeli tudi, na kaj morate paziti, ko se začne odpihati vaš potomec. Priložen je tudi zahtevani polnilec litij-ione baterije. Želimo vam dobro potovanje v vseh časih! Robway RG1 – hoverboard za mlade in stare!

Kategorija: Oznaka:

Predvajanje zvoka prek Bluetootha
Glasbena funkcija s pametnim bluetooth vmesnikom zagotavlja najboljše razpoloženje med vsakim jauntom. Povežite pametni telefon z robwayskim RG1 in se veselite bogatega zvoka! Hoverboard je opremljen z zmogljivimi zvočniki, ki zagotavljajo čisto zabavo med vsako vožnjo!

Za maksimalno udobje je Robway RG1 opremljen s številnimi sofisticiranimi funkcijami. Skuter Self Balancing je na primer opremljen z pogonom 700 vatov, kar na merilnik hitrosti prinaša impresivnih 15 km/h. Kaj 6,5-palčna pnevmatika naredi, lahko nadzor s klikom preko aplikacije. Popoln nadzor nad baterijo, kilometrijo, občutljivostjo krmilja in hitrostjo ves čas!

Inovativni nadzor aplikacij

Učinkovit 700 Watt pogon

Hitrost približno 15 km/h

36 Volt ali 4,4 AH litij-iona baterija

LED žarometi s 16 milijoni barv

Se stabilizira
Hoverboard je že zdavnaj preraščal svoj povesti. Tako začetniki kot izkušeni navdušenci nad ravnotežjem se bodo po zaslugi izpopolnjene opreme zabavali. Tako Robway RG1 živi do svojega imena in se samodejno stabilizira kot samoustavilni skuter. Ne samo, da je vožnja zelo poenostavljena, temveč tudi vklop in izklop. Pametna hoverboard, ki razmišlja skupaj!

Prednost tega hoverboard je inovativna oprema.
Ker tehnično, petite Balance Scooter ima veliko pod pokrovom! LED osvetlitev je plus za vidljivost in varnost. Prek aplikacije je mogoče vse tehnične funkcije spremljati in prilagajati individualno kadarkoli. Robway RG1 – premišljenega do zadnjega detajla!

Inovativen nadzor nad aplikacijami
Povežite pametni telefon z balance Scooter preko Bluetooth – in ste pripravljeni za odhod! Aplikacija vam omogoča, da spremljate vse funkcije in jih prilagodite potrebam. Uravnavajte pospešek in prilagodite, kako občutljivo želite, da volan reagira. Se bo delovanje baterije končalo? Zahvaljujoč aplikaciji, lahko izvedite v zgodnji fazi, ko vaš hoverboard potrebuje premor za polnjenje!

Min. tovor 20 kg največ 120 kg

Plezanje 15 stopinj

Gyrosensortechnik
Ne glede na to, ali bi se vi ali vaši otroci radi vrteli s pametnim all-rounderjem, to ni pomembno. Zahvaljujoč inteligentni giro senzorski tehnologiji, hoverboard kompenira neenakost in zagotavlja stabilnost. Tudi pri polnem pospeševanju na 15 km/h je Self Balancing Scooter sposoben premagati gradiente do 15 stopinj. Ne glede na to, ali je mlad ali star – z Robway RG1 skoraj ni meja!

LED osvetlitev
Privabljanje pozornosti je vrstni red dneva s tem skuterjem za ravnotežje! Ker s tem hoverboardom kupuješ pravi vrhunec. Robway RG1 je opremljen z velikodušno LED osvetlitev. Zahvaljujoč temu ste vidni tudi ob mraku. Kot posebnost, imate brezplačno izbiro barve in svetlosti. Preprosto se odločite prek aplikacije, kaj iščete danes!

Integrirani zvočnik
Čeprav je vsaka turneja po hoverboardu poseben užitek, je še bolj zabavna z glasbo. Zato so močni zvočniki integrirani v okvir Robway RG1. Ne glede na to, kateri glasbeni žanr izberete – Balance Scooter ponuja najboljše pogoje za dobro razpoloženje. Robway RG1: Individualna hoverboard uživanje v razredu svoje!

Litij-iona baterija
Baterija je močna in vzdržljiva. Baterija ima 36 voltov ali 4,4 AH in zagotavlja dovolj potiska in dolgega užiteka v vožnji.

Varnost gre z vami.
Če želite zagotoviti dovolj varnosti, lahko nastavite različne načine na robway RG1. Način za odrasle pušča odprte vse parametre za uporabo ležeče plošče s polno močjo. V otroškem načinu imate možnost prilagoditi in omejiti hitrost. Z aplikacijo lahko aktivirate in deaktivirate hoverboard. Poleg tega lahko aktivirajo alarm proti kraji.

Visokokakovostni materiali
Robustno strukturo zagotavlja aluminijasti okvir. Poleg tega abs (akrilonitril-butadien-stiren kopolimer) deli tvorijo telo RF1 in narediti ploščo varno in stabilno.

Certifikati: GS / CE / ROHS / FCC
Hitrost: cca 15 km/h
Najmanjša teža: 20 kg
Teža škatle (E): 13,0 kg
Dimenzije kartona (D X Š X V): 67,0 x 25,0 x 25,0 cm
Bluetooth: vgrajeni zvočniki, vmesnik Bluetooth
Čas polnjenja: 2-3 ure
Cikli polnjenja:> 1000
Motor: 2 x 350 vatov (skupaj 700 vatov)
Zaščitni razred: IP54
Velikost kolesa: 6,5 palca
Baterija: litij-ionska baterija 36 voltov 4,4 AH (158 Wh)
Nagibnost: 15 stopinj
Senzorji: žiroskopski senzorji
Teža izdelka (E): 11,0 kg
Led osvetlitev: Led osvetlitev
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 58,4 X 18,6 X 17,8 cm
Združljivo z aplikacijo: Da
Največja obremenitev: 120 kg
Domet: cca 15-20 kilometrov