fbpx

ROBWAY X2 SUV hoverboard za terensko vožnjo, odrasle in otroke, 8,5 palca, ravnotežje, aplikacija Bluetooth, 700 vatov Črn

Self Balancing Scooter ROBWAY X2 zagotavlja najboljšo zabavo! Ne glede na to, ali je ležeča pot po sprehajališču na plaži, v parku ali na pločniku – ta inovativna hoverboard navdušila s tehničnimi funkcijami v svojem razredu. Tako otroci kot odrasli ne bodo več želeli zamuditi tega skuterja za ravnotežje! Z dosegom do 25 km, boste doživeli neupravičaljivo vozniško izkušnjo! Dva zmogljiva 350 watt motorja zagotavljata živahen užitek v vožnji pri do 15 km/h!

Kategorija: Oznaka:

Predvajanje zvoka prek Bluetootha
Dobro razpoloženje zagotavlja oprema Balance Scooter! Zahvaljujoč praktični reprodukciji zvoka Bluetooth imate dostop do pametnega telefona kadarkoli.

Inovativni nadzor aplikacij z lokalizacijo

Učinkovit 700 Watt pogon

Hitrost približno 15 km/h

Litij-iona baterija iz Samsung celic

LED žarometi

Se stabilizira
Vožnja na hoverboardu je lahko športni izziv. Tako, da lahko vi in vaši otroci uživate v edinstvenem občutku lahkotnosti v celoti, robway X2 Balance Board je opremljen z žiro senzorji. Ti zagotavljajo dodatno stabilnost med potovanjem in pri spuščanju.

Robway X2 je ena najbolj sodobnih hoverboardov, ki so trenutno na voljo na trgu. Ta samousmerjen skuter ima podrobno obliko in prefinjeno notranjost: nadzor aplikacij za glasbo in tehnologijo, stabilizatorje in elegantno LED osvetlitev za večjo varnost. Tako vsak jaunt postane doživetje!

Inivativen nadzor z aplikacijo
Ta hoverboard je pameten kos časa za prosti čas! Zahvaljujoč inteligentni aplikaciji, ne samo, da imate dostop do svoje glasbe, ampak tudi popoln nadzor nad tehnologijo ves čas. Ne glede na to, ali so hitrost, moč baterije, temperatura ali kilometri – imate jasen pogled! Nastavite parametre, kot sta hitrost in občutljivost krmilja, kot vam je všeč!

LED osvetlitev
Led trakovi, ki ujemajo oči, bodo zagotovo povzročili občutek! Ampak, kot je to LED osvetlitev hoverboard je, to služi predvsem drugačen namen. To zagotavlja dodatno vidljivost vsakič, ko se vozite s skuterjem Bilanca. Funkcija, ki je ni treba podcenjevati za vašo varnost in varnost vaših otrok!

Obseg dobave
Z obsežno hoverboard Robway X2 nobenih želja ne ostanejo izpolnjene! Poleg inovativnega Self Balancing Scooter, obseg dostave vključuje tudi vrečko za prevoz in shranjevanje. Torej lahko vi ali vaš mali potomec takoj začnete uteleševanje talentov! Pojdimo!

Integrirani zvočnik
Čeprav je sama hoverboard vrhunec, obstaja nekaj, kar naredi vsako vožnjo še boljše: glasba! Zato smo Skuter Balance opremili z visokokakovostnim zvočnikom. Bogat zvok v najboljši možni kakovosti zvoka! Glasneje in izklopite glasbo.

Hitrost: cca 15 km/h
Najmanjša teža: 30 kg
Teža škatle (E): 16,5 kg
Dimenzije kartona (D X Š X V): 77,0 x 29,0 x 34,5 cm
Bluetooth: vgrajeni zvočniki bluetooth, vmesnik bluetooth
Čas polnjenja: 2-3 ure
Cikli polnjenja:> 1000
Motor: 2 x 350 vatov
Zaščitni razred: IP 5x
Velikost kolesa: 8,5 palca
Baterija: Samsung Lithium – Ion 36 Volt 4AH (144 Wh)
Nagibnost: 15 stopinj
Senzorji: žiroskopski senzorji
Teža izdelka (E): 14,5 kg
Led osvetlitev: Led osvetlitev
Dimenzije izdelka (D X Š X V): 70,5 x 20,0 x 23,0 cm
Združljivo z aplikacijo: Da
Največja obremenitev: 120 kg
Domet: cca 15-20 km, odvisno od obremenitve